Antena Meniu Search
x

"Oprește-te, îl omori”. Un tânăr de 24 de ani din UK a transmis live momentul în care omoară în bătaie un bărbat de 63 de ani. Urmăritorii l-au implorat să înceteze

Scene revoltătoare! Un tânăr de 24 de ani din UK a ucis un om în bătaie, în timp ce era live pe Facebook. Utilizatorii l-au implorat să se oprească, însă aceasta a continuat să-l lovească pe bărbatul de 63 de ani.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 08:34

Declan O'Donnell, în vârstă de 24 de ani, l-a lovit în mod repetat pe Paul Cox, în vârstă de 63 de ani, cu pumnii și picioarele, în timpul unui atac care a durat două ore, într-un apartament din centrul orașului Nottingham. Poliția s-a sesizat după ce imaginile îngrozitoare și greu de privit ale atacului brutal au fost postate pe Facebook și Instagram, relatează Mirror.

Potrivit anchetei, utilizatorii care urmăreau transmisiunea live l-au implorat să se oprească, scriind în secțiunea de comentarii: „Oprește-te, îl omori”. În urma atacului, bărbatul de 63 de ani a suferit răni grave, fracturi multiple și sângerare internă. El a fost transportat la spital, acolo unde a murit nouă zile mai târziu.

Declan, din Nottingham, a recunoscut uciderea din culpă, dar a pledat nevinovat de crimă pe motiv că nu era conștient de faptele sale în acel moment. El a fost găsit vinovat de crimă în urma unui proces de 13 zile la Nottingham Crown Court și ieri a fost închis pe viață, pentru a ispăși minimum 23 de ani.

S-a filmat live în timp ce omoară în bătaie un bărbat de 63 de ani

Pe acelaşi subiect

L-ai lovit atât de tare încât ți-ai rănit propria mână. Cu acel pumn, l-ai doborât și faptul că te-ai lovit tu la mână te-a enervat și mai tare. În următoarele aproape două ore, l-ai supus pe acest om lipsit de apărare și semiconștient la un atac necruțător și umilitor. De-a lungul atacului, te-ai filmat pe tine și pe el în timp ce stătea însângerat și bătut pe podea”, a spus judecătorul care i-a dat sentința tânărului.

Dorim să mulțumim poliției și echipei juridice pentru că ne-au ajutat să obținem dreptate pentru Paul. Suntem mulțumiți de rezultat, dar, ca familie, suntem atât devastați știind câte vieți a distrus acest lucru. Nimic nu-l poate aduce pe Paul înapoi și, deși nu face ceea ce s-a întâmplat mai ușor de rezolvat, credem că acesta a fost cu adevărat sentința corect. Pentru familia noastră, ultimele 15 luni au fost cea mai dificilă perioadă din viața noastră, iar acum, că s-a terminat, ne putem concentra doar pe a îl plânge pe Paul”,a declarat familia.

Acesta a fost un atac cu adevărat înfiorător. Nu numai că Paul a fost bătut inconștient pentru o perioadă prelungită de timp, dar O’Donnell a fost suficient de lucid pentru a transmite în direct atacul pe telefonul său mobil, fără milă pe tot parcursul. A fost un atac sadic”, a declarat inspectorul detectiv Melanie Crutchley

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "Oprește-te, îl omori”. Un tânăr de 24 de ani din UK a transmis live momentul în care omoară în bătaie un bărbat de 63 de ani. Urmăritorii l-au implorat să înceteze