Antena Meniu Search
x

Simona Halep e singura româncă ajunsă în semifinale la Melbourne. Liderul mondial joacă joi de dimineaţă cu Angelique Kerber

Mai sunt câteva ore până când Simona Halep va disputa cel mai important meci al carierei.

Vezi și

Mai sunt câteva ore până când Simona Halep va disputa cel mai important meci al carierei. O va înfrunta pe fosta campioană de la Melbourne, germana Angelique Kerber, şi o victorie împotriva ei ar transforma-o pe Halep în prima româncă ajunsă în finala Australian Open. Simona a cucerit criticii prin performanţa de a câştiga una dintre cele mai aclamate confruntări ale turnelui, cea cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul şase mondial. 

Simona îşi continuă maratonul spre marele tilul. Dimineaţă a învins-o pe Karolina Pliskova, locul şase mondial. Halep este numărul unu în lume şi prima jucătoare de tenis din România care ajunge până în semifinale la Melbourne

Victoria i-a adus în cont 700.000 de dolari australieni. Peste câteva ore o va înfrunta pe campioana din 2016 de la Melbourne, Angelique Kerber, pentru un loc în finală. 

Angelique Kerber este o adversară de temut. Anul trecut, ea era numarul 1 mondial. Este pregătită de fostul antrenor al Simonei, cel care a lansat-o pe româncă în lumea mare a tenisului, în 2014. Însă, în acest moment, singura ameninţare pentru Simona Halep rămâne daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA. 

Pe acelaşi subiect

Halep va putea rămâne lider mondial doar dacă va câştigă Australian Open sau dacă Wozniacki va pierde în meciul din semifinală cu Mertens. Primul turneu de Mare Şlem al anului a fost, până acum pentru Simona, unul dificil. În primul meci de la Australian Open, Halep a călcat greşit şi a suferit o entorsă la gleznă. 

În turul 3, Simona Halep a câştigat meciul maraton, de 3 ore şi 44 de minute, în faţa americancei Lauren Davis. Daren Cahill a suprins-o la vestiar. Era epuizată, îşi refăcea forţele cu o porţie de paste. 

La Antipozi, înaintea marelui meci, Simona a anunţat că se va relaxa în camera de hotel, unde a urmărit meciul idolului său, Roger Federer. Cu tatăl elveţianului a făcut şi o fotografie. A strans peste 38.000 de aprecieri de la fani. Imaginea cu Roger Federer a adunat de două ori mai mutle like-uri. Aproape 80.000.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Simona Halep e singura româncă ajunsă în semifinale la Melbourne. Liderul mondial joacă joi de dimineaţă cu Angelique Kerber