Antena Meniu Search
x

"Simt CEVA acolo!" Nici medicii nu au avut curaj să o atingă! Ce avea femeia în obraz

O femeie din Mexic i-a şocat pe medicii care aveau să îi salveze viaţa! Aceasta s-a prezentat la spital, după ce a a simţit că ceva îi arde faţa

O femeie din Mexic i-a şocat pe medicii care aveau să îi salveze viaţa! Aceasta s-a prezentat la spital, după ce a a simţit că ceva îi arde faţa

Totul a început când Karla Flores, mama a trei copii, din Mexic vindea fructe pe stradă. După ce a auzit un zgomot extrem de puternic, ceva a lovit-o, punând-o imediat la pământ. La doar câteva secunde, aceasta a simţit o arsură, observând că este plină de sânge, scriu cei de la Daily Mail.

Karla a leşinat imediat, trezindu-se după câteva ore în incinta unui spital. De îndată ce şi-a revenit le-a spus medicilor că simte că are un obiect străin în gură. "Doctorii m-au întrebat ce s-a întâmplat. Le-am spus ceea ce credeam, că am fost lovită de o piatră. În scurt timp m-au supus mai multor radiografii şi au descoperit că am ceva în faţă, dar nu îşi dădeau seama ce e", a spus femeia.

Ulterior, medicii de la spitalul din Sinaloa au realizat un lucru şocant: obiectul blocat între fălcile femeii era o grenadă. Personalul spitalului a chemat o echipă de pirotehnişti, care a descoperit că grenadă era activă şi ar fi putut ucide nu doar victima, ci şi alte persoane care s-ar fi aflat pe o rază de zece metri.

Niciun medic din spital nu a dorit să o opereze pe Karla din cauza pericolului iminent, iar directorul unităţii, Miguel Alonso Rivera, a fost nevoit să solicite ajutorul voluntarilor.

În cele din urmă doi anestezişti, un chirurg şi o asistentă medicală s-au oferit să o ajute. Operaţia a durat patru ore şi a fost un succes, deşi Karla şi-a pierdut jumătate din dinţi, a rămas cu cicatrici pe faţă şi va trebui să mai treacă prin alte operaţii de reconstrucţie a feţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Simt CEVA acolo!" Nici medicii nu au avut curaj să o atingă! Ce avea femeia în obraz