Antena Meniu Search
x

Video Singurul român prezent la "repetiţia" pentru nunta secolului din India. Culisele petrecerii de 140 de milioane de euro

Mark Zuckerberg, Bill Gates şi Ivanka Trump au fost printre personalităţile invitate la petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia în cinstea fiului său care se căsătoreşte. Celebrităţile s-au îmbrăcat în ţinute tradiţionale, iar fotografiile surprinse sunt deja virale. La evenimentul fabulos a fost prezent şi un chelner român. 

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 21:16

Vezi și

Mark Zuckerberg și soția lui s-au îmbrăcat cu veşminte tradiţionale indiene la petrecerea care a durat trei zile şi trei nopţi. Mirele, care este fiul cel mic al omului de afaceri indian Mukesh Ambani, cu avere de aproape 100 de miliarde de dolari, s-a mândrit cu ceasul lui de un milion de dolari. 

Nunta secolului în India

Fiica fostului preşedinte american, Ivanka Trump, a făcut şi ea senzaţie la logodna anului. A venit la petrecere cu soţul şi fiica cea mare şi a împărtăşit experienţa cu fanii din social media.

Nu la fel de admirată a fost, însă, Rihanna, plătită cu şase milioane de dolari de tatăl mirelui pentru un concert special. Prestaţia ei artistică şi hainele de scenă i-au nemulţumit pe fanii ei din India. 

Petrecerea miliardarului a avut de toate: vedete internaţionale, zeci de bucătari, avioane particulare şi stilişti puşi la dispoziţia invitaţilor. În acest timp, la câţiva metri distanţă, unii dintre cei mai săraci oameni de pe pământ munceau 17 ore pe zi ca să câştige 5 dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Singurul român prezent la "repetiţia" pentru nunta secolului din India. Culisele petrecerii de 140 de milioane de euro