Antena Meniu Search
x

Morgan Freeman, "majordomul" lui Mark Zuckerberg

Actorul Morgan Freeman şi-a împrumutat vocea pentru asistentul virtual creat de Mark Zuckerberg, Jarvis, personalizat pentru a îndeplini mai multe funcţii în locuinţa cofondatorului reţelei de socializare Facebook

Jarvis, denumit astfel după asistentul virtual din filmele din seria ”Iron Man”, ar putea reprezenta un prim pas făcut în direcţia realizării în serie a unui nou produs, a afirmat Mark Zuckerberg, deşi a precizat că noul sistem, pe care l-a creat pe parcursul a 100 de ore de muncă în ultimul an, este personalizat pentru a corespunde specificului locuinţei sale.

Fondatorul Facebook le-a cerut urmăritorilor săi de pe platforma de socializare să aleagă vocea lui Jarvis după ce a creat asistentul virtual pentru a îndeplini o serie de funcţii în locuinţa sa.

Mark Zuckerberg a declarat pentru site-ul Fast Company că l-a rugat pe Morgan Freeman să îşi împrumute vocea după ce actorul a prezentat premiile pentru ştiinţă Breakthrough, pentru care Zuckerberg este unul dintre fondatori.

”I-am spus: «Hey, am postat acest lucru şi… Mii se persoane vor ca tu să îţi împrumuţi vocea. Eşti de acord?». Răspunsul domnului Freeman a fost: «Da, sigur»”, a spus Mark Zuckerberg.

Creându-l pe Jarvis, Zuckerberg consideră că omenirea este ”atât mai aproape, cât şi mai departe decât ne imaginăm” faţă de inovaţia revoluţionară care va marca descoperirea inteligenţei artificiale autonome.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Morgan Freeman, "majordomul" lui Mark Zuckerberg