Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Siya, o adolescentă celebră pe Tik Tok și Instagram, și-a luat viața. Avea doar 16 ani

Siya Kakkar, o adevărată senzație pe Tik Tok și Instagram, acolo unde era urmărită de milioane de fani, a fost găsită spânzurată, informează Le Parisien. Adolescenta din India avea doar 16 ani. 

de Daniel Murărescu

la 29.06.2020 , 13:46

  • Siya Kakkar, găsită moartă la 16 ani
  • Adolescenta nu a lăsat un bilet de adio

Vestea morții tinerei Siya Kakkar a venit ca un trăznet, joia trecută. Din primele investigații ale poliției din capitala Indiei a reieșit faptul că adolescenta a decis să-și pună capăt zilelor.

Agenții au luat în custodie telefonul fetei, în speranța că vor găsi indicii care să elucideze tragedia.

Siya Kakkar
Articolul continuă după reclamă

"Siya a murit în locuința ei din New Delhi în jurul orei 21:00, pe 25 iunie. Familia ei este în șoc și a cerut respect pentru intimitate. Nu a fost găsit niciun bilet de adio", a transmis poliția din Delhi, potrivit Le Parisien.

"Părea normală"

Siya Kakkar s-a logat pe platformă chiar cu o zi înainte de recurge la gestul extrem și a postat un video în care apărea dansând.

"Trebuie să fie de la ceva personal... În ceea ce privește munca, se descurca bine. Am vorbit cu ea cu o noapte înainte în legătură cu un nou proiect și părea normală", a declarat Arjun Sarin, managerul adolescentei.

Siya Kakkar

Siya Kakka, care era în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, a părut supărată zile la rând, informează sursa citată.

De la aflarea veștii alte 1.2 milioane de persoane i-au dat follow pe Tik Tok. Pe Instagram adolescenta are nu mai puțin de 240 de mii de followeri.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Siya, o adolescentă celebră pe Tik Tok și Instagram, și-a luat viața. Avea doar 16 ani