Antena Meniu Search
x

Slujbă de vis oferită de o companie din Canada: salariul uriaş promis celui care vrea să deguste bomboane

O companie din Canada, Candy Funhouse, a scos la concurs un post extrem de important. degustător-șef al produselor sale. Mai exact, cei care aplică pentru această slujbă trebuie să știe că această firmă oferă un salariu anual de 78.000 de dolari americani unei persoane dispuse să guste diferite dulciuri, dar și să participe la o serie de întâlniri, toate acestea din confortul propriului cămin, notează CNN.

de Redactia Observator

la 06.08.2022, 15:53

Persoana care va obține acest post va primi un salariu anual de 78.000 de dolari.
Compania a primit deja câteva mii de aplicații. - Shutterstock

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru această slujbă, care a fost postată pe Linkedin în iulie, a declarat directorul executiv Jamal Hejazi. El a remarcat că a fost surprins de numărul de aplicații și de videoclipurile elaborate ale unor familii întregi care se oferă să deguste dulciurile împreună.

"Gândiți-vă la cele mai bune amintiri pe care le aveți cu bomboanele și apoi gândiți-vă că veți avea parte de asta în fiecare zi la muncă", a mai adăugat Jamal Hejazi.

Candy Funhouse a fost fondată de patru frați care au crescut în apropiere de Toronto și care și-au căpătat pasiunea pentru dulciuri în magazinul de gogoși deținut de părinții lor. Ei încearcă să se diferențieze de restul competitorilor prin produsele pe care le oferă, dar și prin faptul că nu impun comenzi minime.

Vânzările Candy Funhouse au crescut semnificativ în timpul pandemiei. După cum explică directorul executiv al companiei din bomboanele pe care le-au comercializat au reușit să adune "puțin sub 15 milioane de dolari".

Pe acelaşi subiect

Ce condiții trebuie să îndeplinească noul degustător-șef?

Din fericire, după cum arată anunțul de angajare, cei care își doresc să guste dulciuri de acasă și să își trimită ideile colegilor din Canada nu trebuie să îndeplinească foarte multe condiții. Mai exact, poziția este deschisă tuturor, limita de vârstă fiind de doar cinci ani, cu precizarea că micuții vor avea nevoie de acordul părinților pentru a munci.

În plus, directorul executiv a ținut să sublinieze faptul că persoana care va obține acest post nu va fi nevoită să guste 117 bomboane și mostre de alte produse în fiecare zi, aproximativ 3.500 în fiecare lună, așa cum sugerau unele postări de pe rețelele sociale.Compania are 340.000 de urmăritori pe Instagram și trei milioane pe Tik-Tok, inclusiv cineva din clanul Kardashian, a spus Hejazi, deși a refuzat să precizeze care dintre aceștia.

Cei care vor să aplice trebuie să știe că compania se pregătește pentru Halloween, cea mai ocupată perioadă din an. Până acum, Candy Funhouse a reușit să își asigure aproximativ jumătate din stocurile necesare pentru această sărbătoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Slujbă de vis oferită de o companie din Canada: salariul uriaş promis celui care vrea să deguste bomboane