Antena Meniu Search
x

Video Cofetarii şi patiserii lucrează la foc automat în această perioadă. Care sunt cele mai căutate produse

Patiserii şi cofetarii au trudit din greu, în această perioadă. Listele de comenzi au fost pline atât pentru sărbătoarea Floriilor, cât şi pentru Paştele Catolic. Iar încercarea cea mare vine într-o săptămână, când săbătorim Paştele Ordodox. Cozonacii şi pasca sunt cele mai căutate, dar s-au vândut bine şi torturile sau prăjiturile franţuzeşti. În coşurile de sărbătoare şi-au făcut loc şi câteva mezeluri, pe lângă deserturi.

de Marius Alexoiu

la 17.04.2022, 12:43

Vezi și

Angajaţii unui laborator din Hunedoara n-au avut de făcut doar cozonaci. Pentru că de Florii multă lume îşi serbează onomastica, au lucrat din greu la torturi.

Decorarea tortului este mai mult o artă, decât un produs tehnologic. (…) Fiecare tort este decorat în mod individual, în funcţie de creativitatea cofetarului.

Care sunt cele mai vândute produse 

Decorate cu bomboane colorate, fructe, bezele sau frişcă, prăjiturile sunt vedetele dulci ale sărbătorilor. Clienţii sunt bucuroşi să le ia gata făcute.

Pe acelaşi subiect

Da, pentru că nici timpul nu ne permite, suntem la serviciu şi e mai ok să venim să facem comanda şi e mai rapid. (…) E mai avantajos pentru timp şi cheltuieli cu gazul cu curentul, apa, spune o femeie.

Şi produsele de post sunt la mare căutare.

Leonard Manea, reprezentant laborator: Perioada Pascală e întotdeauna aglomerată la noi. (…) Toate sunt produse pe bază de comandă pentru că în perioada aceasta avem foarte multe comenzi.

Bunătăţi gata preparate, pentru toate buzunarele 

Şi în Suceava, bunătăţile pentru masa de Paşte se găsesc gata preparate. Brânzeturi, cârnaţi, pască, cozonac şi drob, toate sunt aranjate într-un coş tradiţional de reprezentanţii unei băcănii, iar clienţii îl pot personaliza, în funcţie de buget.

Georgiana Păstrăv, reprezentant băcănie: Preţurile pleacă de la 250 de lei. Este pachetul standard pe care l-am gândit noi.

Duminica aceasta, românii petrec. Credincioşii catolici sărbătoresc Paştele, iar cei ortodocşi Floriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Reţete » Cofetarii şi patiserii lucrează la foc automat în această perioadă. Care sunt cele mai căutate produse