Antena Meniu Search
x

Video Meseria "dulce", plătită cu 6.000 de euro pe lună, pentru care nu se cere experienţă. Angajaţii vor lucra de acasă

Meserie inedită, pentru care nu se cere experienţă de lucru. O companie canadiană este în căutarea unui angajat special. Acesta va fi plătit cu peste 6.000 de euro pe lună ca să stea acasă şi să mănânce dulciuri.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 08:32

Vezi și

O companie canadiană face angajări, iar salariul promis este de 6.000 de euro pe lună. Poziţia este cea de degustător-şef şi nu presupune experienţă anterioară. De altfel, pot aplica pentru slujbă chiar şi copiii mai mari de cinci ani. Angajatul ales va trece printr-un curs de degustare a dulciurilor, apoi sarcina sa va fi de a încerca diferite produse şi a-şi da cu părerea. 

Se caută angajaţi. Salarii de 6.000 de euro pe lună

Volumul de muncă este însă unul uriaş. Degustătorul trebuie să încerce în jur de 3.500 de produse pe lună, unele ieşite din comun - de exemplu, suc cu aromă de bacon. Pe lângă salariu, compania oferă şi servicii stomatologice gratuite pentru angajaţi. Până în prezent, mai bine de 6.500 de oameni au aplicat pentru această slujbă. Câştigătorul postului va fi anunţat pe 31 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Meseria "dulce", plătită cu 6.000 de euro pe lună, pentru care nu se cere experienţă. Angajaţii vor lucra de acasă