Antena Meniu Search
x

Slujbă pentru românca ucisă de monstrul din Florenţa

Familia şi apropiaţii şi-au luat astazi rămas bun de la Andreea Cristina Zamfir, românca ucisă în Italia de un maniac sexual. .

Vezi și

Familia şi apropiaţii şi-au luat astazi rămas bun de la Andreea Cristina Zamfir, românca ucisă în Italia de un maniac sexual. Un preot ortodox a fost chemat special să oficieze ceremonia funerară, la o capelă din Florenţa.

De o săptămână, de când Andreea Cristina Zamfir a fost găsită moartă, mama ei nu mai are linişte. Nu mai ştia nimic de ea de 6 ani. Prima veste, după atâta timp a fost una cumplită. Fiica ei a sfârşit în chinuri groaznice, torturată de un maniac sexual.

Azi, în jurul orei 13, trupul tinerei a fost depus la o capelă din Florenţa, iar cei care au cunoscut-o au venit să-şi ia rămas bun. Două ore mai târziu a avut loc şi slujba de înmormântare, oficiată de un preot de rit ortodox.

Alături de mama şi apropiaţii Andreei au stat, deopotrivă, autorităţi locale italiene şi române, din regiune. În această seară, trupul va fi dus în orăşelul în care locuieşte mama româncei, acolo unde va fi şi înhumat, mâine.

În acest timp, ucigaşul rămâne în închisoare. A cerut arestul la domiciliu, după ce, zilele trecute, a fost agresat de ceilalţi deţinuţi cu acelaşi obiect cu care el a ucis-o pe Andreea Zamfir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Slujbă pentru românca ucisă de monstrul din Florenţa