Antena Meniu Search
x

Șofer mort după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe. Anunțul serviciilor secrete americane

O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar şoferul a decedat, fără ca incidentul să fi constituit o ameninţare pentru securitate, au anunţat serviciile secrete americane, citate de AFP.

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 16:04

Casa Albă
Șofer mort după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe. Anunțul serviciilor secrete americane - Shutterstock (arhivă)

"Chiar înainte de ora 22:30, un vehicul care circula cu viteză mare s-a ciocnit de una din porţile perimetrului de securitate din jurul Casei Albe", a declarat Secret Service pe contul său din reţeaua de socializare X, potrivit Agerpres.

Membrii serviciilor de securitate prezenţi la faţa locului au încercat imediat să-l salveze pe şofer, dar acesta "decedase deja", potrivit aceleiaşi postări.

O anchetă este în curs, dar Anthony Gugielmi, purtător de cuvânt al Secret Service, responsabilă de securitatea Casei Albe, a precizat că nu a existat "nicio ameninţare şi nici implicaţii pentru securitatea publică".

În ianuarie, şoferul unei maşini a fost arestat pentru lovise şi el un gard din perimetrul de securitate

În ultimii ani, Casa Albă a făcut obiectul mai multor tentative de intruziune, destul de îngrijorătoare pentru ca serviciile de securitate să decidă în 2020 să construiască o nouă barieră, mai înaltă şi dintr-un metal mai rezistent în jurul perimetrului reşedinţei prezidenţiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Șofer mort după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe. Anunțul serviciilor secrete americane