Antena Meniu Search
x

Un șofer român de 3,5T a condus pe contrasens pe o autostradă din Italia și a spulberat o mașină condusă de o tânără

Un șofer român, în vârstă de 66 de ani, a provocat un grav accident rutier pe autostrada A4 din Italia după ce, la un nod rutier, a intrat pe contrasens pe autostradă și a condus cu viteză.

Un șofer român de 3,5T a condus pe contrasens pe o autostradă din Italia
Un șofer român de 3,5T a condus pe contrasens pe o autostradă din Italia - L'Eco di Bergamo

Un șofer român, în vârstă de 66 de ani, a provocat un grav accident rutier pe autostrada A4 din Italia după ce, la un nod rutier, a intrat pe contrasens pe autostradă și a condus cu viteză.

Fără să își dea seama că se află pe contrasens, șoferul autoutilitarei de 3,5 tone a condus cel puțin cinci kilometri înainte de a provoca accidentul.

Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 23.00, pe autostrada A4, între localitățile Pontoglio și Palazzolo, în apropiere de Milano.

O tânără în vârstă de 26 de ani, din Venezia, aflată la volanul unui autoturism marca Fiat 500, a fost grav rănită după ce mașina ei a fost efectiv spulberată de dubița condusă de român.

Pe acelaşi subiect

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să o scoată pe fată dintre fiarele contorsionate ale mașinii, iar apoi au predat-o medicilor care au transportat-o de urgență la un spital din Brescia, notează ecodibergamo.it.

Tot la spital a ajuns și șoferul de 66 de ani care a condus pe contrasens.

Polițiștii au deschis o anchetă și au prelevat de la șoferul român probe biologice pentru a stabili dacă acesta se afla, în momentul accidentului, sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Un șofer român de 3,5T a condus pe contrasens pe o autostradă din Italia și a spulberat o mașină condusă de o tânără