Antena Meniu Search
x

Un șofer român a murit în Italia după ce a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii

Un șofer român a murit într-un tragic accident produs în Italia, în apropiere de localitatea Trebisacce. Bărbatul de 49 de ani a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii, care a ajuns acum în spital.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.08.2019, 17:27

Locul accidentului din Italia unde a murit șoferul român
Un șofer român a murit într-un accident cu un BMW X6, după ce a intrat - sibarinet.it

Un șofer român a murit într-un tragic accident produs în Italia, în apropiere de localitatea Trebisacce. Bărbatul de 49 de ani a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii, care a ajuns acum în spital.

Tragedia s-a produs marți seară, în jurul orei locale 22.00 (23.00 ora României). Martorii spun că a fost vorba despre un impact frontal între mașina românului și un automobil cu 5 persoane, membri ai aceleiași familii.

Potrivit ziarului local sibarinet.it, anchetatorii bănuiesc că Iulian I., de 49 de ani, s-a angajat într-o manevră riscantă și a ajuns pe contrasens, unde a izbit în plin cealaltă mașină.

Românul a fost găsit mort de echipele de salvare. În cealaltă mașină, grav avariată de accident, era o familie cu 3 copii, originară din localitatea Catanzaro. Părinții și copiii au fost spitalizați la Trebisacce, iar medicii spun că viețile lor nu sunt în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un șofer român a murit în Italia după ce a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii