Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer român a murit în Italia după ce a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii

Un șofer român a murit într-un tragic accident produs în Italia, în apropiere de localitatea Trebisacce. Bărbatul de 49 de ani a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii, care a ajuns acum în spital.

de Cristian Toteştean

la 14.08.2019 , 17:27

Locul accidentului din Italia unde a murit șoferul român Un șofer român a murit într-un accident cu un BMW X6, după ce a intrat - sibarinet.it

Un șofer român a murit într-un tragic accident produs în Italia, în apropiere de localitatea Trebisacce. Bărbatul de 49 de ani a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii, care a ajuns acum în spital.

Tragedia s-a produs marți seară, în jurul orei locale 22.00 (23.00 ora României). Martorii spun că a fost vorba despre un impact frontal între mașina românului și un automobil cu 5 persoane, membri ai aceleiași familii.

Potrivit ziarului local sibarinet.it, anchetatorii bănuiesc că Iulian I., de 49 de ani, s-a angajat într-o manevră riscantă și a ajuns pe contrasens, unde a izbit în plin cealaltă mașină.

Articolul continuă după reclamă

Românul a fost găsit mort de echipele de salvare. În cealaltă mașină, grav avariată de accident, era o familie cu 3 copii, originară din localitatea Catanzaro. Părinții și copiii au fost spitalizați la Trebisacce, iar medicii spun că viețile lor nu sunt în pericol.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un șofer român a murit în Italia după ce a intrat cu un BMW X6 în mașina unei familii cu 3 copii