Antena Meniu Search
x

Şoferul român blocat cu TIR-ul într-un sat din Germania a vorbit despre incident: "Catastrofă, catastrofă!"

Şoferul român blocat cu TIR-ul într-un sat din Germania, a vorbit despre incident. Timp de şapte ore circulaţia a fost imposibilă pe stradă pe care românul s-a rătăcit. 

Şoferul român blocat cu TIR-ul într-un sat din Germania a vorbit despre incident. Timp de şapte ore circulaţia a fost imposibilă pe stradă pe care românul s-a rătăcit. 

Românul, şofer pe un camion înmatriculat în Gorj, avea de transportat role de cauciuc şi mai multe piese turnate din oţel în regiunea Saxonia, din estul Germaniei. A intrat ghidat de sistemul de navigaţie de la bord pe un pod peste râul Pliessnitz, apoi pe o străduţă îngustă în satul Pliessnitztal, a dărâmat într-o curbă un gard şi a rămas complet blocat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Catastrofă, catastrofă... No reţea, no GPS...", a explicat şoferul unei televiziuni germane.

Un camion cu troliu şi un motostivuitor i-au sărit în ajutor. A fost decuplată cabina, apoi descărcată toată remorca, trasă separat pe şosea, apoi încărcată la loc şi cuplată la loc cabina. Toată opreaţiunea a costat câteva mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şoferul român blocat cu TIR-ul într-un sat din Germania a vorbit despre incident: "Catastrofă, catastrofă!"