Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, arestat pentru crimă în Germania. Ar fi ucis un coleg ucrainean de Rusalii, împreună cu alți doi camionagii

Crimă misterioasă în orașul german Göttingen. Trei șoferi de TIR, printre care și un român, sunt bănuiți că și-au ucis un coleg camionagiu de Rusalii. Victima este un ucrainean de 38 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2023, 10:19

Șofer român de TIR, arestat pentru crimă în Germania. Ar fi ucis un coleg ucrainean de Rusalii, împreună cu alți doi camionagii - Arhiva / pnp.ro / imagine ilustrativă

Potrivit publicației Bild, un român de 53 de ani și doi ucraineni - de 49 și 56 de ani - sunt suspectați de polția germană că și-au ucis colegul camionagiu, în noaptea de 27 spre 28 mai 2023. 

Cadavrul bărbatului, un ucrainean de 38 de ani, a fost găsit două zile mai târziu, pe un câmp de lângă Dransfeld, districtul Göttingen din Saxonia Inferioară.

Potrivit declarațiilor unor martori, imediat după descoperirea macabră, cei trei colegi ai șoferului de TIR au intrat în vizorul polițiștilor. Pentru doi dintre ei - românul și ucraineanul de 56 de ani - un judecător a emis un mandat de arestare pentru omor din culpă, după cum a anunțat miercuri procuratura din Göttingen. Cel de-al treilea, principalul suspect în acest caz, un ucrainean în vârstă de 49 de ani, este dat în urmărire și căutat acum în toată Europa. Se crede că unul dintre presupușii săi complici l-ar fi ajutat să fugă în străinătate.

Anchetatorii caută eventuali martori

Pe acelaşi subiect

Conform constatărilor poliției, după comiterea crimei, cei trei camionagii suspecți de crimă ar fi transportat cadavrul cu o mașină a companiei, un Renault Mégane, și l-au abandonat pe câmp. 

Cei doi șoferi de TIR arestați tac în privința acuzațiilor, iar procurorii încă nu au dezvăluit cum a murit tânărul de 38 de ani, din motive legate de strategia investigației.

Anchetatorii caută acum eventuali martori care ar fi putut observa Renault-ul de culoare albă, între orele 03:00 și 04:00 dimineața, în Duminica Rusaliilor, pe 28 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, arestat pentru crimă în Germania. Ar fi ucis un coleg ucrainean de Rusalii, împreună cu alți doi camionagii