Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer român de TIR la volanul unui cap tractor, alergat prin pădure de polițiști și arestat, în Franța

Un șofer român de TIR la volanul unui cap tractor a făcut prăpăd pe șosea, apoi a fost alergat prin pădure de polițiști și arestat, în Franța. Victima lui are leziuni foarte grave la coloana vertebrală.

de Cosmin Stăniloiu

la 07.05.2020 , 08:57

Șofer român de TIR
Accident provocat de un șofer român de TIR, în Franța - Est Republicain
  • Victima șoferului român are leziuni foarte grave la coloană.
  • Românul se urcase la volan rupt de beat.

Un accident a avut loc pe D461, lângă Epenoy, marți, 5 mai, în jurul orei 17:15, când un cap tractor condus de un șofer român a intrat în plin în spatele unui autoturism condus de un bărbat de aproximativ 50 de ani. 

A fost un șoc de o violență rară, scrie estrepublicain.fr, deoarece mașina s-a rostogolit de mai multe ori, înainte de a se opri pe un câmp. Șoferul camionului a fugit imediat. Pompierii din Valdahon au fost nevoiți să intervină cu ustensile de descarcerare pentru a scoate victima din mașina sa. Bărbatul a suferit răni grave la coloana vertebrală.

Jandarmii brigăzii din Valdahon l-au găsit repede pe șoferul fugar. A fost prins ​​în pădure, între Epenoy și Adam-les-Vercel. El a fost arestat imediat și ulterior s-a descoperit că era rupt de beat.

Articolul continuă după reclamă

Românul s-a urcat la volan cu 1,04 g alcool la un litru de sânge.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Șofer român de TIR la volanul unui cap tractor, alergat prin pădure de polițiști și arestat, în Franța