Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer român, mort după ce a zburat cu TIR-ul de pe un pod, în Italia. Gheorghe a sfârșit într-un accident înfiorător

O prăbușire în gol de câțiva metri a dus la moartea unui șofer român de TIR, în Italia. Gheorghe Buzura, în vârstă de 51 de ani, rezident în provincia Trento, conducea un camion frigorific când, din motive care încă nu au fost clarificate, a căzut de pe un pod și a ajuns în râul Plima, relatează publicația il Dolomiti. Tragedia s-a produs luni dimineață în valea Martello din Alto Adige.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.06.2023, 10:45

Alarma a fost dată luni dimineață, în jurul orei 8.00. În scurt timp, la locul accidentului au ajuns pompierii voluntari din Morter, Martello, Laces, Coldrano şi Tarres, dar și mai multe ambulanțe. 

Șoferul român de TIR a murit pe loc

Militarii l-au scos eliberat pe român din cabina zdrobită în impactul teribil, însă, pentru Gheorghe Buzura nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiți să constate decesul.

Drumul provincial a fost închis traficului, pentru a permite echipelor de salvare să intervină. Au fost chemați pompierii permanenți din Bolzano, care au folosit o macara pentru a recupera camionul.   

Șoferul român de TIR locuia în Trento și lucra la o companie de transport din Trentino. 

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Șofer român, mort după ce a zburat cu TIR-ul de pe un pod, în Italia. Gheorghe a sfârșit într-un accident înfiorător