Antena Meniu Search
x

Şofer român mort într-un accident înfiorător, pe un drum din Italia. Azi noapte, SUV-ul pe care îl conducea s-a făcut praf într-un TIR

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din Italia. Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc după ce maşina de teren pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu TIR. Pasagerul din SUV, de asemenea român, a fost rănit grav şi transportat de urgenţă la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.05.2024 , 12:29

Şofer român mort într-un accident înfiorător, pe un drum din Italia. Azi noapte, SUV-ul pe care îl conducea s-a făcut praf într-un TIR - lanuovaferrara.it

Nenorocirea s-a produs puţin înainte de ora 1 dimineaţa, în Santa Maria Maddalena, o comună din Occhiobello, provincia Rovigo, regiunea Veneto, Italia.

Şoferul român circula pe Via Eridania când, din motive necunoscute încă, SUV-ul pe care îl conducea s-a ciocnit frontal cu un vehicul greu.

Potrivit publicaţiei la Nuova Ferrara, accidentul a avut loc pe o porţiune dreaptă de drum. În urma impactului devastator, maşina de teren a fost aruncată într-un gard lateral, fiind redusă de la o grămadă de fiare. La scurt timp, la faţa locului au sosit mai multe echipaje de prim-ajutor: o ambulanţă din Ferrara, dar și pompierii din Rovigo și Castelmassa.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul român a murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, pentru şoferul român nu s-a mai putut face nimic. Tânărul de la 30 de ani a murit pe loc, în impact. O altă persoană care se afla cu el maşină, în vârstă de 33 de ani, a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital, însă viaţa acesteia nu este pusă în pericol.

În urma accidentului, şoferul camionului a scăpat nevătămat.

La locul tragediei au ajuns şi carabinierii, pentru a face cercetări şi a stabili dinamica exactă accidentului. Drumul a fost închis circulaţiei pentru câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Şofer român mort într-un accident înfiorător, pe un drum din Italia. Azi noapte, SUV-ul pe care îl conducea s-a făcut praf într-un TIR