Antena Meniu Search
x

Șofer român rămas fără o mână, camioneta lui a rupt în două o mașină, un adolescent a murit pe loc, în Slovacia

Un șofer român a rămas fără o mână, după ce camioneta lui a rupt în două o mașină, iar un adolescent a murit pe loc, în Slovacia. O altă dubă a fost și ea implicată în accident, șoferul ei fiind de asemenea grav rănit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.10.2020, 16:43

  • Adolescentul mort la voln a provocat accidentul.
  • Alț doi șoferi, unul român, în tare critică la spital.

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 3 octombrie, în jurul orei 17:00, pe drumul I/66 dintre Babina și Krupina, în Slovacia. Un autoturism și două camionete s-au ciocnit violent, iar șoferul mașinii mici, un adolescent de 18 ani, a murit pe loc.

Autoturismul a fost rupt efectiv în două, iar șoferul a fost găsit de pompieri pe bancheta din spate.

Șoferii celor două autoutiliare au fost și ei grav răniți în impact. Unul dintre ei, un român, și-a pierdut o mână, scrie myzvolen.sme.sk.

La fața locului a intervenit și un elicopter de salvare. După sosirea la locul accidentului, echipajul de salvatori aerieni s-a ocupat de șoferul din România, pe care pompierii au trebuit mai întâi să-l elibereze din vehiculul blocat.

"A suferit o leziune devastatoare a membrului superior cu pierderi extinse de sânge, o leziune a membrului inferior și alte multuiple ăni pe corp. În stare critică, a fost transportat cu avionul la Spitalul Roosevelt din Banská Bystrica.", a declarat Zuzana Hopjaková, o purtătoare de cuvânt a Serviciului medical de salvare Aeriană, ATE.

Poliția investighează cauza accidentului și a spus că va furniza mai multe informații. Potrivit surselor citate, tânărul din mașină a încercat să depășească duba, dar nu a reușit. S-a ciocnit cu un camion are venea din direcția opusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Șofer român rămas fără o mână, camioneta lui a rupt în două o mașină, un adolescent a murit pe loc, în Slovacia