Antena Meniu Search
x

"No reţea, no GPS"! Un şofer român de TIR face senzație în Germania, după ce a rămas înţepenit pe un drum prea îngust

"No reţea, no GPS"! Este scuza unui şofer român care face deliciul presei şi al internauţilor din Germania. Românul, aflat la volanul unui TIR, a rămas înţepenit pe un drum prea îngust, în apropiere de Hamburg. Sistemul de navigaţie l-ar fi purtat acolo, până să se strice.

Vezi și

"No reţea, no GPS"! Este scuza unui şofer român care face deliciul presei şi al internauţilor din Germania. Românul, aflat la volanul unui TIR, a rămas înţepenit pe un drum prea îngust, în apropiere de Hamburg. Sistemul de navigaţie l-ar fi purtat acolo, până să se strice. Imaginile cu păţania au devenit virale şi au generat mii de comentarii ironice.

O curbă pe un drum prea îngust, în apropiere de Hamburg, a devenit o capcană de neieşit pentru TIR-ul de 40 de tone. Şoferul român, care a avut proasta inspiraţie de a intra acolo, ridică disperat din mâini.

Un utilaj special a fost adus pentru a debloca vechiculul de mare tonaj. Şoferul român şi-a continuat drumul pe şosele, dar şi către glorie. După apariţia la televiziunile germane, mii de oameni i-au comentat păţania.

Românul a găsit însă şi susţinători. "Străini sau germani, toţi facem greşeli. Nimeni nu este perfect", notează unul dintre ei.

Din fericire, şoferul nu a distrus şi clădirile din apropiere şi nu a rănit pe nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "No reţea, no GPS"! Un şofer român de TIR face senzație în Germania, după ce a rămas înţepenit pe un drum prea îngust