Antena Meniu Search
x

Șoferi români de TIR, singuri pe șosele, în Europa: "Zeci de km fără să întâlnesc un coleg"

Șoferii români de TIR se simt singuri pe șosele, în Europa: "Zeci de km fără să întâlnesc un coleg",  scris unul dintre ei, pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.03.2020, 13:48

Șoferii români de TIR se simt singuri pe șosele, în Europa: "Zeci de km fără să întâlnesc un coleg",  scris unul dintre ei, pe Facebook.

Pandemia de coronavirus a obligat autoritățile din mai multe state europene să ceară populației să se izoleze în casă, interdicțiile de a circula fiind în vigoare în aproape întreaga Europă. Doar șoferii de camion sunt lăsați să tranziteze granițele și se pare că pe zi ce trece doar ei mai rămân pe șosele.

Mai mulți șoferi români au postat pe Facebook fotografii făcute pe autostrăzile din Germania, Franța, Belgia, Ungaria sau Spania, care sunt efectiv pustii.

Primul dintre ei, Gabriel, a pozat șoseaua goală și a scris: "A 93 Germania pustiu! Zeci de km fără să întâlnesc un coleg." Au urmat zeci de comentarii de la colegii români și fotografii făcute și de aceștia, în diferite zone ale Europei.

Chiar dacă a fost duminică și teoretic a fost restricție pentru camioane în majoritatea țărilor, șoferii de TIR se simt cel puțin ciudat să vadă cum autostrăzi alte ori aglomerate sunt acom complet goale.

"Spania Barcelona pustiu, drumuri binecuvintate!", a scris și Adriana, în vreme ce Cătălin a compeltat: "Koln-Munchen doar ce m-am oprit, nu am facut niciodata atatia km pe germania cu 90 continuu, dar e misto senzatia."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Șoferi români de TIR, singuri pe șosele, în Europa: "Zeci de km fără să întâlnesc un coleg"