Antena Meniu Search
x

Foto Șoferiță în prag de infarct când a descoperit un paianjen uriaș ascuns în spațiul de sub mânerul portierei, în Australia

O șoferiță a fost la un pas să facă infarct, după ce a descoperit un paianjen uriaș ascuns în spațiul de sub mânerul portierei de la mașină. Femeia poveștește terifiată că aproape a atins vietatea, însă și-a tras mâna la timp.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.12.2020, 22:34

Christine Jones locuiește în Armidale, Australia, unde paianjenii de mari dimensiuni nu sunt o noutate. Chiar și așa, sperietura când ești pe punctul de a atinge o astfel de vietate e aceeași, oriunde pe lumea asta.

În postarea pe Facebook, femeia a scris că a văzut păianjenul „în ultimul moment”, înainte de a atinge mânerul de la portieră.

Femeia a scris că a văzut păianjenul „în ultimul moment”, înainte de a atinge mânerul de la portieră.

Femeia a scris că a văzut păianjenul „în ultimul moment”, înainte de a atinge mânerul de la portieră.

Facebook/Australian spider identification page

”Inițial am crezut că sunt omizi păroase. Când mi-am dat seama ce e, n-am mai folosit mașina o săptămână”, a povestit tânăra din Armidale.

Cei mai mulți dintre internauții care i-au comentat la postare scriu că acela ar fi, de fapt, un paianjen vânător, cunoscut drept pradator excelent, ce poate prinde șoparle, broaște și chiar păsări. 

Are capacitatea de a se mișca rapid și chiar de a face și mișcări laterale, astfel încât foarte rar dă greș când își urmărește prada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șoferiță în prag de infarct când a descoperit un paianjen uriaș ascuns în spațiul de sub mânerul portierei, în Australia