Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a spulberat pietonii dintr-o staţie de autobuz din SUA a fost arestat. A încercat să fugă după ce a ucis 7 oameni şi refuză să dea explicaţii

Tragedie în Statele Unite. Şapte oameni au murit şi cel puţin zece au fost răniţi, într-un oraş din Texas, când o maşină a intrat în plin într-un grup de persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz. Anchetatorii cred că este posibil să fi fost un gest intenţionat. Şoferul a fost arestat. 

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 08:58

Vezi și

Şapte persoane au murit şi alte zece au fost rănite, duminică, după ce o maşină a intrat în mulţime, lângă un centru pentru migranţi şi pentru oameni fără adăpost din Brownsville, Texas. Incidentul s-a petrecut la ora locală 08:30, la o staţie de autobuz de lângă Ozanam Center, a precizat poliţia din Brownsville, localitate din apropierea frontierei cu Mexic.

Şoferul care a intrat cu maşina în grupul de pietoni a fost arestat. Cel puţin 7 morţi

Locotenentul de poliţiie Martin Sandoval a declarat că şapte victime au murit la locul incidentului şi că alte persoane au fost transportate la spitalele din apropiere. Majoritatea celor ucişi erau bărbaţi veniţi din Venezuela. Imagini apărute în social media arată obiecte personale împrăştiate pe drum şi oameni care intervin pentru salvarea unei persoane.

Şoferul vehiculului, care a fost şi el rănit, a încercat să fugă, dar a fost reţinut de martori şi predat poliţiei. Acum este internat în spital şi nu cooperează cu anchetatorii, aşa că nu este clar dacă a fost vorba de un atac deliberat sau de un accident, eventual provocat de consumul de alcool. 

Oraşul se află la graniţa cu Mexicul iar majoritatea victimelor sunt imigranţi din Venezuela. Ozanam Center este singurul adăpost de noapte din Brownsville şi gestionează eliberarea a mii de migranţi din custodie federală. În plus, centrul oferă transport gratuit pentru migranţi. Joi încetează restricţiile la intrarea în Statele Unite, impuse din cauza pandemiei, şi se aşteaptă un mare aflux de imigranţi, inclusiv în această zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Şoferul care a spulberat pietonii dintr-o staţie de autobuz din SUA a fost arestat. A încercat să fugă după ce a ucis 7 oameni şi refuză să dea explicaţii