Antena Meniu Search
x

Șofer român pe cisterna plină cu smântână, cu flăcări în cabină, pe autostradă, în Germania

Un șofer român pe cisterna plină cu smântână s-a trezit cu flăcări în cabină, pe autostradă, în Germania. Un pasager dintr=o mașină i-a făcut semn că focul i-a cuprins capul tractor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.10.2020, 09:43

  • Paguba se ridică la 200.000 de euro.
  • Cabina cisternei -a făcut scrum.

Marți, 29 septembrie, în jurul orei 18.45 pe autostrada A9, la Kindinger Berg, a luat foc o cisternă înmatriculată în Italia, încărcată cu 23 de tone de smântână.

Șoferul de 51 de ani al cistenei, un român, conducea în direcția Munchen când pasagerul dintr-un automobil i-a atras atenția bărbatului asupra unui incendiu la cabină. Focul a crescut rapid și dup o frânare de urgență pe mijlocul șoselei, românul a coborât din cabină și a încercat să stingă flăcările. 

El a putut doar să-și salveze lucrurile personale din camionul în flăcări și a scăpat nevătămat.

Vehiculul a fost securizat și stins de pompierii din Beilngries, Kinding, Kipfenberg, Lenting și Greding cu un total de 78 de oameni și doisprezece vehicule. Pompierii au împiedicat extinderea focului la cisterna cu smântână, scrie wochenblatt.de. Autostrada a fost complet închisă o oră, apoi s-a circulat alternativ în zonă.

Potrivit biroului de întreținere a autostrăzii, carosabilul a suferit daune materiale considerabile, în valoare de aproximativ 18.000 de euro. Avariile camionului articulat s-au ridicat la aproximativ 200.000 de euro. Poliția rutieră presupune că incendiul a fost eclanșat de o defecțiune tehnică a camionului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Șofer român pe cisterna plină cu smântână, cu flăcări în cabină, pe autostradă, în Germania