Antena Meniu Search
x
LIVE

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv în decizia acestora.

la 08.03.2018, 18:31
Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv în decizia acestora. Bărbatul fusese arestat în august anul trecut, după ce poliţiştii au descoperit în camionul său o cantitate impresionantă de droguri.

M.O., cetăţean român, şofer de tir angajat al unei firme iberice a fost surprins la Algeciras şi arestat iar procuratura i-a propus o pedeapsăd e doi ani şi nouă luni de închisoare, pe care acesta a acceptat-o, după ce a colaborat cu anchetatorii.

Astfel, românul a povestit că un spaniol, patronul firmei sale, l-ar fi obligat să transporte marfa, care aparţine unei reţele marocane de trafic de droguri. "Nu am vrut, dar mi-a spus că nu am ce să fac, drogurile sunt în camion şi dacă nu le duc marocanii vin şi ne împuşcă.", a declarat românul în faţa judecătorilor.

Românul urma să primească 10.000 de euro la predarea drogurilor, plata pentru transport, pe care trebuia apoi să îi împartă cu patronul. El a oferit de asemenea informaţii preţioase despre patronul său şi alte maşini de transport ale acestuia. Spaniolul a fost şi el condamnat la 4 ani de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv