Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv în decizia acestora.

de Redactia Observator

la 08.03.2018 , 18:31

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv

Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv în decizia acestora. Bărbatul fusese arestat în august anul trecut, după ce poliţiştii au descoperit în camionul său o cantitate impresionantă de droguri.

M.O., cetăţean român, şofer de tir angajat al unei firme iberice a fost surprins la Algeciras şi arestat iar procuratura i-a propus o pedeapsăd e doi ani şi nouă luni de închisoare, pe care acesta a acceptat-o, după ce a colaborat cu anchetatorii.

Astfel, românul a povestit că un spaniol, patronul firmei sale, l-ar fi obligat să transporte marfa, care aparţine unei reţele marocane de trafic de droguri. "Nu am vrut, dar mi-a spus că nu am ce să fac, drogurile sunt în camion şi dacă nu le duc marocanii vin şi ne împuşcă.", a declarat românul în faţa judecătorilor.

Articolul continuă după reclamă

Românul urma să primească 10.000 de euro la predarea drogurilor, plata pentru transport, pe care trebuia apoi să îi împartă cu patronul. El a oferit de asemenea informaţii preţioase despre patronul său şi alte maşini de transport ale acestuia. Spaniolul a fost şi el condamnat la 4 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Şoferul român de tir prins în Spania cu 600 de kg de haşiş în maşină a fost condamnat. Ce le-a spus judecătorilor a cântărit decisiv