Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sora fotbalistului Emiliano Sala, în stare critică după ce a încercat să se sinucidă la 2 ani de la moartea fratelui ei

Sora fotbalistului Emiliano Sala, în vârstă de 29 de ani, se află în stare critică la spital după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor la mai bine de doi ani de la moartea fratelui ei. Femeia se află sub supravegherea medicilor de la spitalul din Santa Fe, Argentina.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 20:56

Romina Sala se află în stare critică după ce a încercat să îşi ia viaţa, la peste doi ani după moartea fotbalistului, transmite Daily Mail. Surse ale spitalului Jose Maria Cullen din Santa Fe, Argentina au declarat că femeia se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Tânăra a continuat să posteze mesaje, pe rețelele sociale, despre fratele ei, chiar şi la aproape doi ani de la moartea acestuia. Pe 31 octombrie, când ar fi trebuit să fie ziua fotbalistului, Romina a postat o fotografie de familie, alături de un mesaj emoţionant. "La multi ani frate! Oriunde te-ai afla, dă-ne puterea de a continua. Mi-aș dori ca totul să fie diferit. Promit că nu ne vom opri până la sfârșit. Pupici spre cer. Nu există cuvinte pentru a descrie urerea", a scris Romina pe pagina sa.

Fotbalistul a murit în urma unui accident aviatic

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, după ce aeronava Piper Malibu, care îl transporta pe argentinianul de 28 de ani, s-a prăbuşit la nord de Guernsey. Pilotul necalificat al aeronavei, David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, din Crowle, Lincolnshire, nu a fost găsit. 

Un raport al investigatorilor a concluzionat că prăbuşirea aeronavei care îi transporta pe cei doi s-a produs ca urmare a pierderii controlului de către pilot, în timp ce încerca să evite o zonă cu vreme rea. Pierderea unor elemente ale aeronavei din cauza vitezei prea mari cu care zbura, a fost o altă cauză a accidentului. Cel mai probabil, moartea pilotului a fost cauzată de intoxicarea cu monoxid de carbon. Anchetatorii au descoperit şi că Ibbotson nu era pregătit pentru zborurile de noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Sora fotbalistului Emiliano Sala, în stare critică după ce a încercat să se sinucidă la 2 ani de la moartea fratelui ei