Antena Meniu Search
x

Soţia lui Michael Schumacher vinde vila familiei din Geneva cu peste 7 milioane de euro

Corrina Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, fost mare campion mondial de Formula 1, a anunţat că vinde vila familiei din Geneva (Elveţia) cu peste şapte milioane de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.05.2021, 15:01

Vila din Geneva a familiei Schumacher
Vila din Geneva a familiei Schumacher
  • Michael Schumacher a fost mutat într-un castel din Mallorca evaluat la peste 30 de milioane de euro.

Anunţul nu este unul chiar surprinzător în condiţiile în care au apărut informaţii că cei doi s-au mutat într-un castel din Mallorca evaluat la peste 30 de milioane de euro.

Conform Mirror Online, în vila din Elveţia mai locuiau rareori angajaţi sau bodyquarzi ai familiei Schumacher care aveau ca principală ocupaţie îngrijirea cailor pe care soţii Schumacher îi ţineau acolo.

Totuşi, Corrina Schumacher şi-a dat seama că nu mai are rost ca familia să cheltuiască bani cu întreţinerea vilei din Elveţia şi a decis să o vândă, mai ales că tratamentele prin care se speră ca Michael Schumacher să se refacă după accidentul suferit în urmă cu opt ani, la schi, sunt extrem de costisitoare.

Michael Schumacher nu a mai fost văzut din decembrie 2013, după ce a suferit un grav accident la schi, accident care i-a provocat leziuni grave la nivelul creierului. Corrina Schumacher a decis ca Michael Schumacher să fie mutat în castelul din Mallorca achiziţionat cu peste 30 de milioane de euro chiar de la Florentino Perez, boss-ul lui Real Madrid.

S-a mizat pe această mutare tocmai pentru ca Michael Schumacher să fie ţinut la distanţă de ochii curioşilor. Deşi au apărut mai multe speculaţii conform cărora Michael Schumacher a murit, Jean Todt, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism şi fost mare şef la Ferrari, a dat asigurări că se vede o dată sau chiar de două ori pe lună cu Michael Schumacher şi că cei doi îşi petrec timpul în special uitându-se la televizor.

Todt a mai spus că atât Schumacher, cât şi familia lui şi cei apropiaţi lui luptă pentru ca fostul mare campion de Formula 1 să-şi revină cât mai mult posibil de pe urma accidentului suferit. Însă, Todt a ţinut să precizeze şi că "prietenia noastră nu mai poate fi ca înainte în condiţiile în care a fost grav afectat de teribilul accident".

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1

Michael Schumacher (52 de ani) a fost de şapte ori campion mondial de Formula 1, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Este considerat de mulţi drept cel mai mare pilot de Formula 1 din istorie.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost implicat într-un groaznic accident de schi petrecut în Alpii Francezi. Pilotul german ar fi pătruns într-o zonă în care schiatul era interzis, ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu capul puternic de o stâncă, suferind leziuni grave la nivelul creierului, în ciuda faptului că purta cască de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Soţia lui Michael Schumacher vinde vila familiei din Geneva cu peste 7 milioane de euro