Antena Meniu Search
x

Soţia lui Michael Schumacher, mesaj misterios la şase ani de la accidentul suferit de fostul pilot

Corinna, soţia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a transmis un mesaj la şase ani de la gravul accident suferit la schi de septuplul campion mondial.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.12.2019, 15:41

Corinna, soţia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher
Soţia lui Michael Schumacher, mesaj misterios la şase ani de la accidentul suferit de fostul pilot - Hepta

Corinna, soţia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a transmis un mesaj la şase ani de la gravul accident suferit la schi de septuplul campion mondial.

Corinna a transmis acest mesaj cu ocazia relasării paginii de social media "KeepFightingMichael" de către fan clubul din Karpen, Germania.

"Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic. Împreună sunteţi mai puternici şi asta este exact cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting fac încurajarea altora mai uşoară", le-ar fi spus Corinna membrilor fan clubului Michael Schumacher, potrivit News.ro.

"KeepFighting" este şi numele unei fundaţii a familiei Schumacher, înfiinţată pentru a susţine şi victime ale altor accidente şi pentru a investi în cercetarea creierului şi măduvii spinării.

Septuplul campion mondial de Formula 1 a fost victima unui sever traumatism cranian în accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013, în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

După mai multe luni de comă artificială, Schumacher a fost adus la locuința sa din Gland, Elveția, pe malul lacului Leman, în septembrie 2014, iar de atunci au putut fi obținute puține informații legate de sănătatea celebrului pilot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Soţia lui Michael Schumacher, mesaj misterios la şase ani de la accidentul suferit de fostul pilot