Antena Meniu Search
x

Soţia unui preot şi amantul cu peste 20 de ani mai mic, arestaţi după ce l-au ucis împreună pe soţ, în SUA

Soția unui pastor din Oklahoma și amantul ei au fost arestați după ce l-au ucis împreună pe soţul femeii. Ambii pregătiseră planul crimei la scurt timp după ce au întreţinut relaţii sexuale în trei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.03.2021, 21:04

Kristie şi David Evans
Soţia unui preot şi amantul cu peste 20 de ani mai mic, arestaţi după ce l-au ucis împreună pe soţ, în SUA - Instagram/ Kristie Evans
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Kristie Evans, în vârstă de 47 de ani, și iubitul ei Kahlil Deamie Square, în vârstă de 26 de ani, au fost arestați pentru uciderea soțului ei de 50 de ani, David Evans. Cel din urmă fusese pastor la Biserica Baptistă Harmony Free Will din Ada, Oklahoma.

Cei trei au avut o aventură sexuală

Potrivit poliției, povestea amoroasă bizară a acestora începuse cu câteva luni în urmă, cei trei având cel puţin o aventură de natură sexuală consumată la un hotel din apropiere.

„Cei trei, Kristie, Kahlil și David, au avut o relație sexuală; în acelaşi timp Kristie și Kahlil au dezvoltat separat o relaţie amoroasă” a declarat căpitanul Beth Green, Biroul de Investigații al Statului Oklahoma.

După aventurile în grup, atât femeia cât şi tânărul de 26 de ani au început să doarmă împreună. Ba mai mult, ea începuse să i se plângă că soţul a numit-o „groaznică” , spunându-i că vrea să îşi omoare soţul pentru că era aşa „abuziv verbal”.

Pe 22 martie, Khalil a intrat în casa familiei cuplului în timp ce dormeau și l-a împușcat pe pastor în patul său, potrivit Daily Mail. A fugit apoi de la fața locului și Kristie a sunat la 911, susținând că un intrus a intrat și l-a ucis. Patru zile mai târziu, a mărturisit poliției că ea și iubitul ei au planificat de fapt crima. A recunoscut că i-a dat arma şi o cutie de gloanţe lui Kahlil şi că a lăsat special uşa din spatele casei deschisă ca el să poată intra.

Kristie și David aveau împreună trei copii împreună. Conform rapoartelor făcute publice din anchetă, ea i-a mărturisit fiicei sale mai mari despre crima comisă.

Biserica în care David era pastor a publicat vineri o declarație în care spune că a fost șocată de circumstanțele din jurul morții sale.

„Biserica Baptistă Harmony Free Will este profund întristată de moartea pastorului nostru, David Evans, comunicată în ultimele zile. Circumstanțele morţii care ies acum la iveală ne-au luat prin surprindere și suntem foarte întristați. Slujim unui Mântuitor perfect, Isus Hristos, care și-a dat viața pentru noi. Aceste revelații nu diminuează acel adevăr și vom continua să-L slujim. Suntem conștienți de faptul că chiar și pastorii pot ceda fragilității umane și solicităm respectarea vieții private în acest moment, întrucât noi, ca familie bisericească, plângem cu durere în suflet și încercăm să procesăm toate aceste evenimente”, a declarat un purtător de cuvânt al Bisericii Baptiste Harmony Free Will.

Atât femeia cât şi amantul ei au fost arestaţi şi acuzaţi de crimă de gradul I.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Soţia unui preot şi amantul cu peste 20 de ani mai mic, arestaţi după ce l-au ucis împreună pe soţ, în SUA