Antena Meniu Search
x

Soția unui bărbat din Australia, ucis de o eroare medicală, cere despăgubiri de 1.2 milioane de dolari

O văduvă cere despăgubiri de 1.2 milioane de dolari pentru pierderea contactului intim, după ce soțul ei a murit în urma unei erori medicale. Asta deși a primit 10 milioane anul trecut, atunci când bărbatul a pierdut lupta cu viața. 

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 11:37

O văduvă cere despăgubiri de 1.2 milioane de dolari pentru pierderea contactului intim, după ce soțul ei a murit în urma unei erori medicale. Asta deși a primit 10 milioane anul trecut, atunci când bărbatul a pierdut lupta cu viața. 

Jamie Finnegan a murit anul trecut în urma unei complicații, după o operație eșuată pe creier din 2013. Deși familia a primit 10 milioane imediat după decesul bărbatului, acum soția cere încă 1.2 milioane, pentru "șoc nervos" și "lipsa sexului" cu fostul partener, pe care îl știa din copilărie.

"Dacă vorbim despre drepturi conjugale ar merita cam 3 milioane de dolari, era un armăsar italia, oameni buni", a declarat Daphne Finnegan, mama bărbatului decedat, care o susține necondiționat pe nora sa, Cara. 

Bărbatul decedat în urma unei erori medicale

În ciuda tonului glumeț, femeia crede că văduva are tot dreptul la despăgubiri. "Are de crescut patru copii singură, nu a mai primit bani pentru aceștia. Crezi că Jamie ar vrea ca copiii lui să trăiască în sărăcie?", a spus ea. 

Din cele 10 milioane de dolari primite deja, mama bărbatului spune că au mai rămas aproximativ 8, ținute în conturi până când copiii ajung la vârsta de 25 de ani.

Și străbunicul vitreg cere despăgubiri

Potrivit 9news.com.au, văduva nu este singura care cere bani de la conducerea spitalului, după intervenția pe creier eșuată. 

Alți patru membrii ai familiei vor despăgubiri. Fratele acestuia, Jayden, vrea 323.000 de dolari, unchiul James 215.000, iar străbunica sa și străbunicul vitreg doar 80.000 de dolari. 

Cerințe are și un alt frate de-al bărbatului decedat, care ar fi început să-și înece amarul în amfetamine după moartea acestuia.

"Era un bun student și jucător de fotbal în liceu, și acum ce a ajuns? Nu are nici măcar permis auto, job stabil, a fost doar o singură dată angajat", a ținut să precizeze mama victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Soția unui bărbat din Australia, ucis de o eroare medicală, cere despăgubiri de 1.2 milioane de dolari