Antena Meniu Search
x

Spania a inclus Bucureştiul şi judeţul Ilfov pe lista roşie

Pasagerii provenind din Bucureşti sau din judeţul Ilfov trebuie să prezinte, începând de luni, la îmbarcarea spre Spania, certificat digital european care atestă vaccinarea cu schema completă, recuperarea post-Covid sau testarea PCR cu rezultat negativ realizată în ultimele 72 de ore anterioare călătoriei şi să completeze formularul electronic de pe aplicatia Spain Travel Health sau pe pagina www.spth.gob.es. Măsura este valabilă până în 5 septembrie inclusiv.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 14:25

Spania a inclus Bucureştiul şi judeţul Ilfov pe lista roşie
Spania a inclus Bucureştiul şi judeţul Ilfov pe lista roşie - Shutterstock

Bucureştiul şi judeţul Ilfov intră pe lista roşie, iar restul României rămâne pe lista verde, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Spania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Începând din 30 august, la îmbarcarea pe cursele aeriene, pasagerii provenind din oraşul Bucureşti sau judeţul Ilfov trebuie: să prezinte certificat digital european care atestă vaccinarea cu schema completă, recuperarea post-Covid sau testarea PCR cu rezultat negativ realizată în ultimele 72 de ore anterioare călătoriei; să completeze formularul electronic de pe aplicatia Spain Travel Health sau pe pagina www.spth.gob.es”,conform reprezentanţei diplomatice.

Sunt exceptaţi minorii sub 12 ani de la prezentarea certificatului digital european, însă se menţine obligativitatea completării formularului electronic de către un adult pentru aceştia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Spania a inclus Bucureştiul şi judeţul Ilfov pe lista roşie