Antena Meniu Search
x

Spaniolul care a ucis-o pe românca Sorina Pătîrnac, condamnat la 25 de ani de închisoare

Un spaniol care, cu doi ani în urmă, şi-a ucis şi tranşat iubita româncă însărcinată a fost condamnat la 25 de ani de ani de închisoare

Vezi și

Un spaniol care, cu doi ani în urmă, şi-a ucis şi tranşat iubita româncă însărcinată a fost condamnat la 25 de ani de ani de închisoare

Simona şi Martin se cunoscuseră în Spania. Fata avea 24 de ani şi era studentă în Valencia, la Politehnică. Era iubită şi apreciată.

În octombrie 2013, între româncă şi spaniol s-a produs ruptura. Însărcinată în 4 luni, Simona i-a spus lui Martin că îl părăseşte. Înnebunit de furie, bărbatul a bătut-o până a lăsat-o fără suflare. Apoi a vrut să-i ardă trupul, ca să îşi ascundă urmele. Cum nu a reuşit, a folosit o sapă şi un topor. A doua zi, a ajuns la spital. Se tăiase în timp ce mînuia toporul. Le-a spus medicilor ce a făcut, iar ei au chemat Poliţia.

La Poliţie, criminalul a făcut mărturisiri complete. De atunci nu a mai ieşit din arest. La proces, a încercat să îşi explice faptele spunând că era drogat. Judecătoarea nu s-a lăsat impresionată. În afară de condamnarea la 25 de ani de închisoare, i-a impus să le plătească rudelor Simonei despăgubiri în valoare de 250 de mii de euro.

Un nou atac armat sângeros zguduie Statele Unite ale Americii. Un tânăr a deschis focul şi a ucis 9 oameni într-un campus universitar din Oregon. 20 de persoane sunt rănite. Potrivit martorilor, atacatorul, care a fost în cele din urmă ucis, şi-a întrebat victimele ce religie au înainte să apese pe trăgaci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Spaniolul care a ucis-o pe românca Sorina Pătîrnac, condamnat la 25 de ani de închisoare