Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Topul bazaconiilor din Extremul Orient

Câinele pătrat nu este rezultatul unei combinaţii genetice între un lătrător şi o carte de geometrie. El a apărut datorită unui stilist, care a considerat că un câine care nu iese în evidenţă nu contează.

de Redactia Observator

la 30.11.2015 , 20:47

 Dacă s-ar face un clasament mondial al celor mai trăznite invenţii, locuitorii Extremului Orient ar câştiga detaşat! Cine a mai inventat un dispozitiv de mâncat tăiţei fără să te pătezi? Cine a mai inventat dispozitivul care îţi îndreaptă nasul? Exemplele pot continua până mâine. Dar acum nu discutăm despre invenţiile aiurite ale asiaticilor, ci despre trendurile pe care le lansează cu viteza fulgerului.

Câinele pătrat nu este rezultatul unei combinaţii genetice între un lătrător şi o carte de geometrie. El a apărut datorită unui stilist, care a considerat că un câine care nu iese în evidenţă nu contează. Aşa că, după ce i-a ieşit din mâini, bietul animal avea capul tuns în formă de cub.

Tratamentele cosmetice cu melci pot fi urmate doar de persoanele cu stomacul tare. Asta pentru că senzaţiile produse de cei 3-4 melci care îndepărtează ridurile nu sunt din cele mai plăcute. Oricum, nu vă apucaţi să vă puneţi pe faţă melci din grădină. Melcii de la salon sunt crescuţi şi hrăniţi într-un anume fel, astfel încât să nu dezvolte bacterii.

Vezi și

Asiaticele nu doar că îşi fac o grămadă de operaţii estetice, dar şi inovează în machiaj. În opinia lor, numai un blush dat bine sub pleoapele inferioare poate să sugereze tinereţe şi poftă de viaţă. Nu contează că astfel încalcă şi cele mai elementare reguli stabilite de make-up artişti cu tradiţie.

Când vine vorba despre fotografii, toţi adolescenţii asiatici sunt unanim de acord. Cele mai tari sunt fotografiile cu super-puteri, inspirate din desenele animate. În afara faptului că sunt spectaculoase, acest gen de poze impun şi o coordonare perfectă.

Seria ciudăţeniilor asiatice se încheie cu mâncatul online. Pe Internet există, în acest moment, zeci de canale ale unor persoane care câştigă mii de dolari lunar, pentru că zi de zi se filmează mâncând. Unele dintre ele au ajuns chiar vedete TV. Ce fac pe micul ecran? Mănâncă, normal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Topul bazaconiilor din Extremul Orient