Antena Meniu Search
x

Video Spectacol cu mici şi sarmale la New York. Peste 60.000 de turişti şi localnici s-au înghesuit la un festival românesc organizat pe Broadway

Spectacol cu sarmale, mici şi muzică populară pe Broadway - templul teatrelor din New York. Peste 60.000 de localnici şi turişti s-au înghestuit la un festival organizat de Institutul Cultural Român. Peste 6.000 de mititei au sfârâit pe grătare, iar fumul şi mirosul lor au inundat marele bulevard din centrul metropolei. 

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 21:25

"Cu această ocazie, o porțiune din celebrul bulevard Broadway a fost închisă pentru un spectacol de o zi întreagă: concerte de muzică populară, dar și clasică, pop sau jazz, susținute de artiști români; dansuri populare românești și o lungă linie de standuri cu produse tradiționale românești, unde cel mai mare succes l-au avut, desigur, mititeii și sarmalele", au scris pe Facebook reprezentanţii Ambasadei României în Statele Unite ale Americii.

Ambasada României în SUA, alături de Institutul Cultural Român din New York și Consulatul General al României au sprijinit organizarea de către Romanian American Business Council a festivalului, unul dintre cele mai populare evenimente de promovare a României în Statele Unite.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Spectacol cu mici şi sarmale la New York. Peste 60.000 de turişti şi localnici s-au înghesuit la un festival românesc organizat pe Broadway