Antena Meniu Search
x

Presa din Japonia anunță că Kim Jong-un ar fi murit

Toţi ochii se îndreaptă spre Coreea de Nord! Conform presei din Japonia, cel mai de temut dictator din lume, Kim Jong Un ar fi murit. Incertitudinile cu privire la situaţia liderului nord-coreean cresc de la o zi la altă. Alte publicaţii străine susţin că dictatorul ar fi în stare vegetativă.

de Redactia Observator

la 26.04.2020, 12:19

Vezi și
  • Kim Jong-un ar fi suferit o intervenție pe cord
  • Autoritățile din Coreea nu transmit informații

Mai multe publicaţii din străinătate susţin că liderul nord-coreean ar fi murit sau este pe patul de moarte, după ce a suferit o operaţie pe cord, în urmă cu două săptămâni.

Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, a fost văzut ultima oară în public pe 11 aprilie, iar lipsa sa a stârnit nenumărate semne de întrebare, ba chiar şi printre oficiali, care nu au niciun răspuns cert cu privire la starea de sănătate a dictatorului.

Kayleigh McEnany, secretar de presă Casa Albă - Comunitatea priveşte cu atenţie la acestea informaţii. Nu avem actualizări în acest sens. Şi comunitatea medicală cu siguranţă priveşte.

Donald Trump, preşedintele SUANu vreau să spun. Avem relaţii bune cu Coreea de Nord, la fel şi cu Kim Jong-un şi sper că este bine.

Cu toate că Donald Trump a condamnat informaţiile care au apărut în urmă cu cinci zile, care vizau că liderul nord-coreean se află în stare gravă, preşedintele Statelor Unite nu a specificat nimic clar şi a evitat să răspundă când a fost întrebat dacă a discutat cu Kim Jong-un. Şi speculaţii că o echipă de medici din China a fost trimisă pentru a-l monitoriza pe dictatorul de la Phenian au apărut acum două zile. Informaţiile sunt greu de verificat însă.

Coreea de Nord este una dintre cele mai izolate şi închise ţări din lume. În trecut, moartea liderilor săi a fost anunţată cu aproximativ 48 de ore întârziere.

În caz că se confirmă moartea lui Kim Jong-un, sora acestuia Kim Yo Jong ar putea deveni prima femeie aflată la conducerea popoprului nord-coreean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Presa din Japonia anunță că Kim Jong-un ar fi murit