Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea Acapulco din Mexic, devastată de jafuri în urma dezastrului lăsat de uraganul Otis. Mii de oameni au rămas fără apă şi mâncare

Bilanţul uraganului Otis a ajuns la 43 de morţi în Acapulco, Mexic. Acestora li se adaugă răniţii şi miile de oameni rămaşi fără mâncare şi apă.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 13:47

Vezi și

Sute de mii trăiesc fără electricitate de miercuri, de când Otis a lovit coasta de vest a Mexicului, cu o forță extremă. Iar infracţionalitatea în zonă este şi ea la cote alarmante spun autorităţile, după ce în Acapulco 80% din hoteluri au fost grav avariate, iar străzile inundate. 

Şi magazinele au fost sparte de oamenii care spun că nu mai au ce să mănânce. Oficialii au trimis în zonă 17.000 de soldați și polițiști pentru a păstra ordinea. Cu rafale de peste 260 de kilometri pe oră, Otis a fost, spun specialiştii, cea mai puternică furtună care a lovit vreodată coasta Mexicului, iar pagubele sunt estimate la câteva miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Staţiunea Acapulco din Mexic, devastată de jafuri în urma dezastrului lăsat de uraganul Otis. Mii de oameni au rămas fără apă şi mâncare