Antena Meniu Search
x

Stilul anilor 90 revine la modă în 2020

De la cardiganele cu nasturi, pantalonii de piele şi până la tunsorile cu chică sau pantofii cu vârf pătrat, trendurile care făceau furori în urmă cu 20-30 de ani cuceresc din ce în ce mai mulţi pasionaţi de fashion.

de Redactia Observator

la 01.09.2020, 17:39

Vezi și
  • Moda anilor '90 revine şi în ceea ce priveşte coafurile.
  • La mare căutare în Statele Unite sunt şi pantalonii cu talie joasă.

Printre ei şi vedete de la Hollywood care par să se fi reîndrăgostit de coafurile, hainele şi machiajul care scriau istorie acum câteva decenii.

Lansate de un brand italienesc de lux, sandalele sau papucii cu vârf pătrat au fost la mare căutare în această vară de către tinerele pasionate de modă. Fie că vorbim de sandale care au o baretă fină sau una din piele, acest model specific anilor '90 e la mare modă şi în rândul vedetelor de peste ocean, cum ar fi Kim Kardashian.

Nu doar stilul anilor '90 revină la modă, ci şi cel de la începutul anilor 2000. După o perioadă în care femeile au optat pentru pantaloni cu talie înaltă, acum la mare căutare în Statele Unite sunt pantalonii cu talie joasă.

În trend sunt şi cardiganele cu nasturi, care faceau furori printre adolecentele din anii '90-2000. Inclusiv protagonistele din filmul Jawbreaker le purtau.

Moda anilor '90 revine şi în ceea ce priveşte coafurile. Dacă acum 30 de ani, cele două cocuri răsucite erau o coafură destul de comună în rândul copilelor, acum sunt la mare modă în rândul tinerelor.

Fie că sunt purtate cu breton, cu împletituri cochete la spate sau cu părul desprins, această cocuri sunt perfecte pentru tinerele care frecventează festivaluri şi vor să iasă în evidenţă.

Purtată în trecut de vedete precum Paul McCartney sau David Bowie, tunsoarea Mulett a revenit în tendinţe după ce a fost adoptată de Miley Cyrus.

Şi părul cu aspect creponat cu care Christina Aguilera făcea furori la începutul anilor 2000, revine acum la modă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Stilul anilor 90 revine la modă în 2020