Antena Meniu Search
x

Fosta vedetă de filme pentru adulţi Stormy Daniels a vorbit, pentru prima dată despre presupusa relaţie cu Donald Trump

Fosta vedetă de filme pentru adulţi Stormy Daniels a vorbit, pentru prima dată, în public, despre mult discutata sa relaţie cu Donald Trump.

Vezi și

Fosta vedetă de filme pentru adulţi Stormy Daniels a vorbit, pentru prima dată, în public, despre mult discutata sa relaţie cu Donald Trump. Într-un interviu la CBS, ea a declarat că a avut, o singură dată, relaţii sexuale cu actualul preşedinte, în 2006, când acesta era deja căsătorit cu actuala soţie. Trump i-a promis apoi că-i va face loc în emisiunea sa, "Ucenicul-vedetă", dar nu s-a ţinut de cuvânt.

Câţiva ani mai târziu, actriţa a acceptat să facă dezvăluiri într-o revistă, dar a renunţat apoi la presiunea avocaţilor lui Trump. Stormy Daniels a adăugat că, în aceeaşi perioadă, a fost ameninţată de un necunoscut care i-a cerut să uite toată povestea.

Deşi faptele au fost publicate între timp de presă, interviul este, fără îndoială, foarte neplăcut pentru actualul preşedinte american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Fosta vedetă de filme pentru adulţi Stormy Daniels a vorbit, pentru prima dată despre presupusa relaţie cu Donald Trump