Antena Meniu Search
x

Video Studiourile Warner Bros. din California şi-au redeschis porţile pentru fani. Muzeul Harry Potter, printre atracţiile principale

Studiourile Warner Bros. din California şi-au redeschis porţile. Pauza forţată din perioada pandemiei a fost folosită pentru a renova atracţiile din complexul vechi de aproape un secol. Mai mult, cei care ajung acolo au ocazia să admire piese centrale din filmele D.C şi din universul Harry Potter, adunate într-un nou muzeu.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 14:45

Vezi și

Noul muzeu se bucură deja de un real succes printre fanii Universului D.C. La loc de cinste se regăsesc costumele, obiectele şi chiar vehiculele folosite în filmele cu super-eroi începând din anii 80' şi până la peliculele recente. Fanii prezenţi la marea redeschidere a studiourilor au avut ocazia să afle nouătăţi despre cel mai nou episod al francizei "Wonder Woman" chiar de la regizoarea filmului. 

Patty Jenkins, regizor Wonder Woman: Este un lucru entuziasmant de văzut şi pentru cei care sunt aici mereu. Eu sunt aici mereu şi nu văd mereu această recuzită. Aşa că este cu adevărat o plăcere.

La intrare, vizitatorii vor găsi o machetă a studiourilor din care nu lipseşte faimosul turn cu apă. Istoria de aproape o sută de ani a studiourilor, ce filme au fost filmate aici, dar şi recuzita folosită poate fi descoperită de turişti în cadrul noului muzeu deschis în locaţie. 

Patty Jenkins, regizor Wonder Woman: Cred că dacă cineva este pasionat al filmelor cât de cât, va găsi o varietate mare de obiecte pe care să le considere incredibile, de la benzi desenate DC, la Harry Potter, la Friends.

Pe acelaşi subiect

Cei pasionaţi pot descoperi procesul prin care se creează un film

Vizitatorii pot participa inlcusiv la un atelier de post-producţie, unde au posibilitatea de a descoperi secretele procesului prin care un film este pregătit pentru a rula în cinematografe. Sala de acţiune şi magie este însă atracţia centrală pentru fanii Harry Potter şi cei a universului D.C. 

Patty Jenkins, regizor Wonder Woman: Iubesc toate personajele D.C. Toate înseamnă foarte mult pentru mine. Şi cred în ele şi în ceea ce înseamnă ele pentru oameni. Sunt şi un mare fan al lumii Harry Potter. 

La finalul vizitei, turiştii se pot relaxa şi servi masa într-o replică a restaurantului din serialul "Friends". Studiourile sunt deschise cinci zile pe săptămână, de joi până luni, iar un bilet costă între 60 şi 80 de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Studiourile Warner Bros. din California şi-au redeschis porţile pentru fani. Muzeul Harry Potter, printre atracţiile principale