Antena Meniu Search
x

SUA, atac cibernetic asupra sistemului de armament al Iranului

Statele Unite au atacat cibernetic ţinte strategice din Iran, după ce preşedintele american a renunţat în ultima clipă la o ofensivă militară. Liderul american a vorbit public despre intenţiile sale în acest conflict.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 01:26

Vezi și

Statele Unite au atacat cibernetic ţinte strategice din Iran, după ce preşedintele american a renunţat în ultima clipă la o ofensivă militară. Liderul american a vorbit public despre intenţiile sale în acest conflict. Luni, Consiliul de Securitate se reuneşte cu uşile închise pentru a căuta soluţii în conflictul ce ar putea aduce omenirea în pragul celui de-al treilea război mondial.

Pe picior de plecare spre Camp David, Donald Trump a confirmat vestea care a făcut înconjurul lumii: vineri a aprobat un atac asupra Iranului dar, în ultimul moment, a ales varianta non-violentă din cauze umanitare. Jurnaliştii americani susţin însă că Statele Unite au declanşat un alt război- cibernetic. Ar fi fost vizate sistemele de lansare a rachetelor iraniene şi o reţea de spionaj, după distrugerea de către Teheran a unei drone americane. Liderul american nu a spus nimic despre atacul informatic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi tonul Iranului devine tot mai dur. Deputaţii iranieni au scandat "Moarte Americii" în plină şedinţă a legislativului.

Izbucnite la sfârşitul lui 2015 când Trump a retras Statele Unite din Acordul Nuclear iranian, tensiunile dintre Washington şi Teheran sunt departe de a-şi vedea rezolvarea. America a anunţat o nouă serie de sancţiuni economice care vor intra în vigoare în câteva ore.

Luni, Consiliul de securitate ONU se va reuni pentru a discuta escaladarea conflictului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » SUA, atac cibernetic asupra sistemului de armament al Iranului