Antena Meniu Search
x

SUA va INTERZICE aparatele electronice pe zborurile din Orientul Mijlociu

SUA se pregătesc să interzică începând de marţi pasagerilor îmbarcaţi pe zborurile provenind din mai multe ţări din Orientul Mijlociu să transporte în cabină aparate electronice, precum tablete sau laptopuri.

SUA se pregătesc să interzică începând de marţi pasagerilor îmbarcaţi pe zborurile provenind din mai multe ţări din Orientul Mijlociu să transporte în cabină aparate electronice, precum tablete sau laptopuri.

 Pe contul său oficial de pe Twitter, compania Saudi Airlines avertizează că 'laptop-urile şi tabletele nu sunt autorizate pe zborurile spre Statele Unite ale Americii'.

"Telefoanele mobile şi echipamentul medical necesar în timpul zborului sunt excluse de la aceasta interdicţie", a declarat la rândul său compania iordaniană  Royal Jordanian, într-un tweet în atenţia clienţilor săi luni după-amiază.

Mesajul a fost şters ulterior de către companie. Mass-media americane au explicat că noua regulă, adoptată din motive de securitate, nu a fost încă oficializată.

Pe acelaşi subiect

"Aparatele interzise, cum ar fi laptop-uri, tablete, camere video, playere DVD şi jocuri electronice etc ... trebuie să fie transportate în bagaje înregistrate", prin urmare, plasate în cală, a explicat, de asemenea, compania în acest tweet.

 Aceste reguli se referă la treisprezece ţări, ziarul The Guardian. Financial Times a indicat că măsura vizează companii din opt ţări.

Citeşte şi: Motivul ÎNGROZITOR pentru care gemenii româncei din Londra au fost masacraţi cu ciocanul, chiar de către tatăl lor

 Ministerul american pentru Securitate Internă (DHS) a refuzat să facă orice fel de comentariu pe acest subiect şi a spus că va furniza "informaţii la timpul potrivit". 

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: ACCIDENT GROAZNIC pe DN 1, la Bărcănești: Doi MORŢI şi mai mulţi RĂNIŢI, după ce un microbuz cu pasageri s-a CIOCNIT cu un autocamion (IMAGINI DRAMATICE)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » SUA va INTERZICE aparatele electronice pe zborurile din Orientul Mijlociu