Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GROAZNIC pe DN 1, la Bărcănești: Doi MORŢI şi mai mulţi RĂNIŢI, după ce un microbuz cu pasageri s-a CIOCNIT cu un autocamion (IMAGINI DRAMATICE)

Accident teribil, în această dimineaţă, pe DN 1, la Bărcănești, judeţul Prahova. Doi oameni au murit şi opt au fost răniţi, după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autocamion de 7,5 tone.

Update 10:50 - Şapte dintre cele opt persoane rănite în urma accidentului produs pe drumul naţional (DN) 1, în judeţul Prahova, au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar starea lor este gravă, patru dintre victime fiind deja în sălile de operaţie. 

Este vorba despre cinci femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.

Un alt rănit are fracturi multiple şi va rămâne internat în Secţia de ortopedie, iar pentru alţi doi, care au suferit policontuzii, medicii vor propune de asemenea internarea.

---------------------------

Pe acelaşi subiect

Accident teribil, în această dimineaţă, pe DN 1, la Bărcănești, judeţul Prahova. Doi oameni au murit şi opt au fost răniţi, după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autocamion de 7,5 tone.  

Primii pacienţi au fost preluaţi deja de la faţa locului pentru a fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Prahova, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Unul dintre răniţi, aflat în stare mai gravă, cu traumatisme şi politraumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD.

Cele două victime care au murit, doi bărbaţi, aveau 30 şi 45 de ani, fiind vorba despre o persoană din microbuz şi şoferul autocamionului.

La locul accidentului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, precum şi un elicopter SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a se permite acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului, rutier traficul va fi blocat pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 49, la Româneşti, începând cu ora 07.30.

Pe sensul spre București, coloana se întinde până aproape de Ploiești pentru că în zona accidentului se circulă pe o singură bandă.

Polițiștii fac apel la șoferi să conducă prudent și să respecte distanța față de mașina din față.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GROAZNIC pe DN 1, la Bărcănești: Doi MORŢI şi mai mulţi RĂNIŢI, după ce un microbuz cu pasageri s-a CIOCNIT cu un autocamion (IMAGINI DRAMATICE)