Antena Meniu Search
x

Video Submarinul dispărut în Atlantic. Sonarele au captat zgomote subacvatice frecvente în zona unde a dispărut submersibilul. Doar 30 de ore de oxigen rămase

Cei cinci pasageri ai submarinului dispărut în Atlantic, pe urmele Titanicului, mai au aproape 30 de ore de oxigen. Sonarele ar fi detectat nişte bubuituri în zona unde a dispărut submersibilul.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 09:18

Vezi și

E o cursă dramatică şi contracronometru, iar şansele ca oamenii să fie găsiţi scad cu fiecare secundă care trece. Presa americană relatează că, în ultimele ore, sonarele au detectat mai multe bubuituri constante, la intervale de 30 de minute, din zona în care submersibilul a dispărut. 

Patru ore mai târziu au fost desfășurate sonare suplimentare și încă se auzeau „bubuituri”, se arată într-un e-mail intern trimis oficialilor Departamentului de Securitate Internă al SUA. Documentul nu clarifică când au fost auzite zgomotele, pentru cât timp și ce ar fi putut să le provoace.

Cele 4 persoane identificate de la bordul navei

La bordul ambarcaţiunii se află un miliardar britanic, un om de afaceri pakistanez, însoţit de fiul său, şi un cunoscut scufundător din Franţa. Franţa ajută cu o navă echipată cu un vas special de explorare la adâncimi mari.

Pentagonul a anunţat, de asemenea, că va trimite mai multe avioane de căutare, iar Statele Unite vor furniza alte trei aparate de zbor militare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Submarinul dispărut în Atlantic. Sonarele au captat zgomote subacvatice frecvente în zona unde a dispărut submersibilul. Doar 30 de ore de oxigen rămase