Antena Meniu Search
x

Sunt 5 morţi şi 15 dispăruţi după o uriaşă alunecare de teren provocată de ploile torenţiale (video)

O alunecare de teren provocată de ploile torenţiale s-a soldat cu 5 morţi şi 15 dispăruţi în sudul statului Chile.

Sunt 5 morţi şi 15 dispăruţi în Chile, după o imensă alunecare de teren

O alunecare de teren provocată de ploile torenţiale s-a soldat cu 5 morţi şi 15 dispăruţi în sudul statului Chile, conform unui nou bilanţ dat sâmbătă publicităţii de preşedintele chilian Michelle Bachelet, informează AFP.

Precipitaţiile puternice au antrenat umflarea unui curs de apă şi au provocat o alunecare de teren care a lovit localitatea Villa Santa Lucia, un sat izolat, cu doar 300 de locuitori, aflat în regiunea Los Lagos la aproximativ 1.100 km sud de capitala Santiago, conform unui oficial din cadrul Ministerului chilian de Interne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul unei conferinţe de presă preşedintele chilian a anunţat că au murit cinci persoane, dintre care două femei care au fost identificate, un turist şi alte două persoane care nu au fost încă identificate. Alte 15 persoane sunt date dispărute iar 8 au fost rănite, dintre care 4 se află în stare gravă.

Aproximativ 20 de locuinţe au fost total distruse, la fel ca şi câteva vehicule şi instalaţiile de electrificare ale localităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sunt 5 morţi şi 15 dispăruţi după o uriaşă alunecare de teren provocată de ploile torenţiale (video)