Antena Meniu Search
x

Ucigașul a trei copii, noul suspect în cazul dispariției lui Madeleine McCann

Polițiștii germani ar fi indentificat un nou suspect în cazul dispariției micuței Madeleine McCann, la cererea agenților din Portugalia, acolo unde micuța a dispărut fără urmă în timp ce se afla în vacanță cu părinții și mai mulți prieteni de familie ai acestora, în 2007.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 16:49

Polițiștii germani ar fi indentificat un nou suspect în cazul dispariției micuței Madeleine McCann, la cererea agenților din Portugalia, acolo unde copila a dispărut fără urmă în timp ce se afla în vacanță cu părinții și mai mulți prieteni de familie ai acestora, în 2007. Pontul a fost dat de ofițerii britanici din Scotland Yard.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, este acum în capul listei de suspecți, după ce anchetatorii au aflat că ar fi călătorit prin Portugalia, în momentul în care Madelaine a fost răpită din camera în care dormea. 

Martin Ney, supranumit "bărbatul cu mască", se află într-o închisoare din Germania încă din 2002, după ce a fost condamnat pentru uciderea a trei băieți, de-a lungul unui deceniu - Stefan Jahr, de 13 ani, în 1992, Dennis Rostel, de 8 ani, în 1995 și Dennis Klein, de 9 ani, în 2001. 

Stătea în boscheți și urmărea copii

Criminalul a mărturisit pe o cameră de chat, sub pseudonimul GerdX, că stătea camuflat în boscheți și urmărea copiii, după care sărea imediat asupra lor, dacă unul "frumos" trecea prin zonă, scrie The Sun. Potrivit sursei citate, acesta purta măști și cagule atunci când acționa. 

Deși toate victimele lui Martin Ney sunt băieți, experții consultați de tabloidul britanic Daily Mail susțin că genul nu contează pentru pedofili. 

Suspect în cazul Madeleine McCann

Purtătorul de cuvânt al familiei McCann, Clarence Mitchell, a declarat despre noul suspect că "ar putea fi el, e un cunoscut prădător și e străin". Totodată, acesta a precizat că Martin a fost interogat în trecut în legătură cu dispariția copilei și a negat orice implicare.

Noua pistă vine după un pont al polițiștilor britanici de la Scotland Yard, care le-au sugerat anchetatorilor portughezi responsabili de dosarul dispariției să investigheze activitatea lui Martin din perioada respectivă.

O dispariție care a îngrozit întreaga lume

Madeleine Beth McCann, născută în 2003, a dispărut în seara zilei de 3 mai 2007 din patul în care dormea, în stațiunea portugheză Praia da Luz, în timp ce părinții luau cina alături de prieteni, la câțiva zeci de metri distanță. Kate și Gerry au declarat, de-a lungul timpului, că verificau camerele copiilor din 20 în 20 de minute, atunci când îi lăsau singuri.

Dispariția fetiței a devenit cel mai mediatizat caz de acest gen din istorie. După 12 ani de la tragicul eveniment, polițiștii portughezi nu au reușit încă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în fatidica seară de 3 mai 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ucigașul a trei copii, noul suspect în cazul dispariției lui Madeleine McCann