Antena Meniu Search
x

Principalul suspect al atacului de la metroul din New York a fost arestat

Presupusul autor al atacului de ieri, de la metroul din New York, care a lăsat în urmă 29 de răniţi a fost arestat de poliţiştii americani.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 21:48

Atac la metroul din New York
Atac la metroul din New York - Profimedia

Frank R. James, în vârstă de 62 de ani, a fost reţinut în Manhattan. Anchetatori au anunţat marţi că îl căutau pe James, suspectat că ar fi închiriat o camionetă imediat după atac.

Autorităţile din New York au anunţat miercuri că James este principalul suspect în atacul armat de la metrou. Ele au examinat înregistrări video postate pe reţele de socializare în care suspectul denunţă Statele Unite drept o ţară rasistă, plină de violenţe şi îl atacă pe primarul democrat al oraşului, Eric Adams, scrie news.ro.

Filmul atacului de la metrou

Atacul a avut loc la în jurul orei locale 8:30. În Brooklyn, un bărbat urcă într-un tren de metrou şi îi atacă pe călători. Aruncă mai multe fumigene, apoi, în haosul creat, începe să tragă la întâmplare în călători. Într-un video postat de un pasager se aud împuşcăturile din vagonul în care se afla atacatorul. 

Cei împuşcaţi se prăbuşesc pe peron, plini de sânge şi în stare de şoc.  Atacatorul mai aruncă o fumigenă şi apoi se face nevăzut.  Martorii spun că atacatorul purta o vestă portocalie, similară angajaţilor de la metrou, şi avea faţa acoperită de o mască de gaze. 

Ştire in curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Principalul suspect al atacului de la metroul din New York a fost arestat