Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sute de crocodili au împânzit străzile din Mexic. Animalele au ajuns în oraşe din cauza inundaţiilor

Sute de crocodili au apărut pe străzi în Mexic, scoşi din lagune de inundaţii de proporţii. Autorităţile au început vânătoarea de reptile ucigaşe şi i-au sfătuit pe localnici să nu iasă din case până nu capturează toţi crocodilii periculoşi. Vremea pare însă că a luat-o razna şi în mai multe state europene.

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 21:23

Ploile torenţiale aduse de uraganul Berryl şi furtuna Alberto au adus cel puţin 200 de crocodili în zonele urbane din nordul Mexicului, în apropierea statului american Texas. Autorităţile au început să captureze animalele şi imaginile cu reptilele legate pe străzi au umplut reţelele de socializare.

Furtunile au făcut dezastru şi în SUA

Acelaşi taifun a adus apocalipsa şi în New England - Statele Unite. Inundaţiile au rupt şosele şi au distrus case. Doi localnici au murit în apele învolburate, iar 120 de oameni au sunt la 911 după ce au rămas blocaţi în mijlocul puhoaielor. 

Vezi și

Vremea extremă face ravagii şi pe continentul nostru. Mai multe oraşe mari din Italia au fost lovite aseară de furtuni violente, cu ploi şi grindină. La Milano, gheaţa avea cinci centimetri, povestesc localnicii, 

Ploi de proporţii au transformat lacul Como din obiectiv turistic în sursă de necazuri. Apele lacului au început să se reverse şi au provocat alunecări de teren care au umplut oraşele de noroaie.

Germania a avut, aseară, peisaje de iarnă în mai multe zone din Bavaria. O pătură groasă de gheaţă s-a adunat pe străzi după câteva reprize de vijelie şi grindină. Furtunile au izbucnit după zile în şir de caniculă greu de suportat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Sute de crocodili au împânzit străzile din Mexic. Animalele au ajuns în oraşe din cauza inundaţiilor