Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Sute de oameni se chinuie de două zile să salveze un copil căzut într-o groapă de 35 de metri, în Vietnam

Sute de persoane se luptau luni pentru a salva un copil de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-o groapă adâncă de 35 de metri pe un şantier din sudul Vietnamului, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 02.01.2023 , 15:27

copil căzut într-o groapă de 35 de metri, în Vietnam
Sute de oameni se chinuie de două zile să salveze un copil căzut într-o groapă de 35 de metri, în Vietnam - Profimedia Images

Se pare că Thai Ly Hao Nam căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton de doar 25 de centimetri lăţime, turnat pentru construcţia unui pod în provincia Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare. "Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Autorităţile "nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat" în interior, a informat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Articolul continuă după reclamă

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităţilor federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri externe » Sute de oameni se chinuie de două zile să salveze un copil căzut într-o groapă de 35 de metri, în Vietnam