Antena Meniu Search
x

Video Sute de tineri arestaţi, la Miami, din cauza unor petreceri care s-au transformat în lupte de stradă

Nu a reuşit pandemia ce au reuşit câteva mii de studenţi aflaţi în vacanţa în Miami. Autorităţile au impus carantină de noapte ca să evite entuziasmul tinerilor aflaţi în vacanţa de primăvară. Peste 900 de tineri au fost arestaţi în ultimele seri. Unii au putut fi potoliţi doar cu tunurile de apă sau cu gaze lacrimogene. 

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 20:56

Vezi și
  • Tinerii au ales să-şi petreacă vacanţa de primăvară în Miami din cauza lipsei de restricţii anticoronavirus.

Sunt scene surprinse la polul distracţiei din Statele Unite - Miami. Poliţia a folosit grenade lacrimogene şi chiar forţa fizică pentru împrăştierea sutelor de petrecăreţi. Carantina intră în vigoare aici la 8 seara. Măsura a fost impusă din weekend tocmai ca să nu se ajungă la astfel de situaţii. 

În Florida nu există restricţii, nici distanţare sau mască obligatorie. Cum relaxarea vine la pachet cu plaje întinse şi 150 de baruri deschise până în zori, nu este de mirare că mii de studenţi au ales Miami Beach ca să-şi petreacă vacanţa de primăvară. Hotărâţi să spargă monotonia, petrecăreţii au transformat însă distracţia în anarhie. 900 dintre ei au fost arestaţi în ultimele zile. O treime pentru delicte grave. 

Richard Clements, Miami Beach Police Department: Sunt îngrijorat pentru că acest comportament degenerează şi nu mai putem să îi ţinem în frâu!

Florida este unul dintre cele mai relaxate state americane, dar şi printre cele mai lovite de pandemie. Peste 5 mii de cazuri au fost raportate sâmbătă şi 64 de decese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Sute de tineri arestaţi, la Miami, din cauza unor petreceri care s-au transformat în lupte de stradă