Antena Meniu Search
x

Video Tăcere misterioasă a colegilor lui Matthew Perry din serialul "Friends"

La două zile după moartea fulgerătoare a actorului Matthew Perry, medicii legişti spun că încă nu cunosc cauza concretă a decesului acestuia. Un infarct a ieşit din discuţie, iar autorităţile au deschis deja o anchetă. Mulţi speculează că adevăratul motiv ar fi o combinaţie fatală de substanţe ilegale, însă investigatorii anunţă că nu au găsit nimic în casă care să confirme această ipoteză. Un alt mister în cazul morţii lui Matthew Perry este tăcerea deplină pe care o păstrează colegii săi din serialul "Friends"

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 22:39

Vezi și

Au trecut mai mult de 24 de ore de la vestea care parcă a oprit lumea în loc. Moartea unuia dintre geniile comediei, Matthew Perry, a fost un şoc. Numeroşi artişti şi-au oprit în ultima zi spectacolele pentru a-i aduce un omagiu... "prietenului Chandler".

În faţa unui bloc din New York, folosit ca exterior al clădirii în care stăteau personajele principale din serialul "Prietenii tăi", mii de fani au depus flori în amintirea lui Chandler. Între timp, şi în Los Angeles, în faţa casei actorului oamenii s-au adunat pentru a-şi prezenta omagiile.

  • Fan "Friends": Era (n.r. serialul "Prietenii tăi") motivul meu de fericire. Mi s-au întâmplat multe tragedii în viaţă. Mi-am pierdut ambii părinţi, mama la doar 39 de zile după ce a murit tatăl, şi după 11 luni mi-a murit fratele. Eram foarte tristă, iar fiica mea obişnuia să vină şi să îmi spună că mi-a pus la televizor serialul "Prietenii tăi", venea şi îmi spunea să mă duc la televizor, pentru că ştia că serialul era motivul meu de fericire. 

Decesul lui Matthew Perry a fost confirmat atât de familia artistului, cât şi de o înregistrare a apelului către echipele de salvare. 

Pe acelaşi subiect

Matthew Perry, găsit mort în jacuzzi

Matthew Perry a fost găsit sâmbătă, mort, în jacuzzi, în jurul orei 16. Se întorsese acasă, doar de câteva ore, după ce jucase pickleball, un sport asemănător tenisului. Actorul în vârstă de 54 de ani, care s-a luptat întreaga viaţă cu dependenţa de alcool şi droguri, părea să fie mai bine în ultima perioadă. Era activ şi apropiaţii spun că nu dădea semne că ar fi suferit de ceva. 

Anul trecut Matthew a scos şi o carte, în care a vorbit pe larg despre problemele pe care le-a avut de-a lungul anilor şi despre lupta cu viciile. 

Matthew Perry a devenit faimos la 24 de ani, când a fost distribuit în rolul sarcasticului Chandler din serialul Prietenii tăi. Apropiaţii artistului şi-au exprimat regretele pe reţelele de socializare. printre aceştia s-au numărat Gwyneth Paltrow care a jucat alături de Perry la Festivalul de Teatru Williamstown din Massachusetts, dar şi Morgan Fairchild, care a interpretat-o pe mama lui Chandler Bing în serialul Friends. 

Cei mai apropiaţi prieteni ai actorului, cei alături de care a jucat în serialul "Prietenii tăi" nu au spus încă nimic legat de moartea acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tăcere misterioasă a colegilor lui Matthew Perry din serialul "Friends"